Rime alese pentru „Vocea României”

Ne plac concursurile, dar la fel de tare ne place să ne punem imaginația la contribuție și să apelăm la creativitate. Așa am realizat noi că ies cele mai frumoase concursuri.

Așadar, zilele trecute i-am provocat pe unii dintre colegii noștri să ne scrie, în versuri, de ce ar vrea să se numere între publicul de la show-ul „Vocea României”. Și am avut parte de unele dintre cele mai alese rime!

Dragoș spre exemplu ne-a spus așa: „Să ai voce e ceva/ Poți să cânți „Pe barba mea”/ Poți să-ți iei chitara-n spate/ Și să cânți cât vrei la noapte”. De ce vrea Bogdan să meargă la „Vocea României”? Pentru că vrea să-l cunoască pe Tudor Chirilă. Poate reușește și-l prinde la o fotografie rapidă.

Bogdan ne-a transmis și el câteva rime: „Ai probleme rar sau des?/ Rezolvarea-i CGS!/ Când problema s-a ivit, clientul nemulțumit/ O voce pătrunzătoare, de la mare departare/ Îți găsește rezolvare!”. El ne-a relatat că își dorește să ajungă pe platourile de la „Vocea României” pentru că este o „diferență uriașă între un eveniment trăit live și unul trăit din fața televizorului, la fața locului având posibilitatea de observa orice mic detaliu și tot ce pune în mișcare show-ul respectiv”. Sperăm să ne povestească experiența trăită :)

Corina ne-a demonstrat că are și ea talent și ne-a trimis următoarele versuri: „Care ai voce și talent/ Și ești și foarte atent/ Te așteptam cu mare fast/ Emisiunea-i ca un basm/ Te așteptăm cu mic cu mare/ Să vezi adevărata valoare/ A românașului nostru/ Știți bine că e de-al vostru”.

„Pentru că trebuie să fiu prezent la acest show/ Pot veni la 2-3 ediții in a row/ Smiley și Moga sunt băieții mei/ La spectacol trebuie să mă văd cu ei/ Chiar dacă vocea mea nu este de privighetoare/ Prezența la acel show îmi va da cea mai tare stare”, au fost versurile alese de Catălin pentru acest concurs, versuri care i-a adus intrarea pe platoul de la „Vocea României”. De ce el? Pentru că „melodiile lui Smiley îmi dau cea mai bună stare, sunt fanul lui și chiar îmi doresc să-l urmăresc live la acest show”.

„Când la CGS m-am angajat/ Cu VOCEA mea am impresionat/ Și așa mi s-a părut de tare/ Uite cum am 5 luni de angajare/ Uite-l pe Chirilă în față/ Lânga Smiley el se-ntoarce/ Să o vadă pe Loredana în toace/ Și lui Moga o voce îi dă pace”, au fost rimele care i-au adus lui Alexandru un loc pe platorurile de la „Vocea României”.

CGS ii

De asemenea, o parte dintre colegii noștri s-au luptat pentru invitații la o petrecere organizată în București, unde a fost celebrată toamna. Pentru a câștiga, aceștia au trebuit să poarte minim un articol vestimentar tradițional românesc, precum ie, vestă, clop sau opinci, dar să aibă și trei fructe sau legume de toamnă pe birou!

Astfel, juriul a deliberat și a decis ca Ana, Andreia, Corina, Ioana, Luminița, Raluca și Silvia să petreacă o frumoasă seară tomnatică la conac.