Câștigătorii Performance Loop ai lunii septembrie 2016

Performance Loop: inovație și perfecționare!

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității echipelor CGS România, aflate, la rândul lor, într-un continuu proces de dezvoltare. Suntem bucuroși să vă anunțăm că avem doi câștigători în această lună!

Premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanței lor, conform „tradiției” companiei noastre.

Inovația și susținerea din partea managerului (de care performerii s-au bucurat din plin) au fost principalele criterii ale Evaluării Top Performerilor.

Top Performerii lunii Septembrie 2016 sunt:

Corina Drăgan

corina-draganCorina s-a alăturat familiei CGS în mai 2014 și și-a început cariera în cadrul unui proiect unde a ocupat funcția de Collection Specialist în limba sârbă pe piața din Balcani. S-a dovedit foarte pasionată de munca ei, tenace și ambițioasă. Ca urmare, deși proiectul s-a închis în luna decembrie a aceluiași an, Corina a fost trimisă timp de două săptămâni la Amsterdam, pentru a se ocupa de tranziția activității respective spre Polonia.

Următorul pas în cariera Corinei a fost trecerea pe un nou proiect, având ca responsabilitate principală asigurarea back office-ului pentru un client important. Mai târziu, ea ne-a povestit că această experiență a ajutat-o din mai multe puncte de vedere, atât profesional, cât și personal: și-a dezvoltat comunicarea cu oamenii din jur, atenția la detalii și a devenit mai „multitasking”. Cel mai mult i-a plăcut echipa de management, care i-a fost un adevărat sprijin într-o perioadă grea a vieții.

În februarie 2015, Corina a facut parte din echipa originală cu care a debutat un proiect mai amplu și a acceptat oferta de a ocupa o funcție de Quality Assurance. A fost o oportunitate de a folosi skill-urile acumulate la proiectele la care lucrase anterior: o bună comunicare (atât cu echipa și colegii, cât și cu managerii) răbdare, multitasking, atenție la detalii și cunostințele de cash.

În privința inovației aduse în „competiție”, a fos apreciată munca incredibil de complexă a Corinei. Ea acționează ca un auditor extern pentru organizația noastră, verificând tranzacții, aplicări de sume și asigurându-se că niciun client nu are neplăceri și că nu există niciun motiv valid pentru care clientul ar putea să fie dat în judecată. Pentru a înțelege cum trebuie efectuat acest proces de audit, a fost necesar ca inițial să învețe toate cele 56 de procese din echipa de Cash. Este un adevărat pilon al acestui proiect, activând și ca un Subject Matter Expert sau Point of Contact. Ca noutate, Corina a scos din audit procesele care erau automatizate în care implicit nu exista loc de greșeli și a adăugat procese manuale, unde impactul era major în cazul în care procedurile și reglementările nu erau respectate. Propunerea ei a fost sprijinită atât de managerul Cash, cât și de managerul de audit din cadrul organizației. Pe lângă toate acestea, ea a crescut eșantionul de cazuri, oprind erori de aplicare a anumitor sume și înlăturând astfel orice impact negativ asupra clienților noștri. Fiind foarte pasionată de munca sa, a decis să investească în oamenii de lânga ea. Corina consideră că este vital în această arie de activitate să îi ajuți cât mai mult pe cei din jur, fără a aștepta ceva în schimb, dând dovada de altruism și ajutor necondiționat.

“CGS este un punct de plecare important al carierei mele, o experiență continuă care îmi oferă avantaje nenumărate și mă ajută să mă dezvolt. Îmi oferă ocazia să interacționez cu o varietate mare de oameni și să mă adaptez la moduri de lucru diferite. Șansa de a pune în practică strategiile cu care lucram pe un anumit proiect și să contribui la creșterea altui proiect îmi consolidează cunoștințele. Mi-am creat aici prietenii care mă ajută să înțeleg mult mai bine lumea și o părticică din cultura companiei CGS, susținând astfel renumitul Friends working together”, spune Corina.

 Ionuț Voinea

ionut-voineaIonuț s-a alăturat echipei CGS România în iunie 2015. Pasionat de avioane, fire meticuloasă și perfecționistă, el s-a integrat rapid în echipă. A învățat totul din mers și a fost promovat la scurt timp. Ionuț este unul dintre colegii care au avut un mare impact asupra organizării și funcționării departamentului său. Inovația și spiritul său de perfecționare s-au concretizat în două inițiative marcante:

Trackerul de productivitate

Echipa în care lucrează Ionuț și-a început activitatea fără indicator de calitate și de cantitate. Exista un tracker în care agentii își treceau zilnic munca pentru a deservi rapoartele cerute de client, însă această raportare incompletă evidențiată de Ionuț se datora task-urilor pe care echipa le realiza. Cu dificultate variabilă, uneori necesitând muncă în plus, alteori nu, cuprinzând o arie largă – de la managementul unei baze de date la investigații ad-hoc complexe – munca agenților este dinamică și direcționată de cerințele clientului. Ionuț a conceput un tracker de productivitate în care acțiunile întreprinse de agenți sunt mai clar diferențiate. Fiecărei acțiuni i s-a alocat un timp mediu de lucru. Trackerul realizează o productivitate a fiecărui agent pe ziua și luna de lucru luând în calcul programul, timpul petrecut pe task-uri suplimentare. Acest tracker a oferit departamentului respectiv posibilitatea de a raporta în timp real volumul de lucru către client, de a organiza mai eficient munca agenților și de a oferi managementului CGS rapoarte privind eficiența departamentului.

Raportare mai eficientă

Ca membru al echipei de Reporting, Ionuț s-a remarcat cu o nouă propunere care viza eficientizarea muncii. Echipa de Reporting petrecea aproximativ 40% din timp lucrând cu un tracker în excel în care datele erau introduse manual. Ionuț a conceput un sistem parțial automatizat care să extragă din sisteme datele necesare deja existente, iar agenții de la Reporting să completeze manual doar variabilele. Clientul a implementat la scurt timp automatizarea propusă, acest sistem fiind extins parțial cu sprijinul clientului și în munca agenților departamentului respectiv, cei care evaluează calitativ munca departamentului printr-un proces intern de review.

Felicitări tuturor câștigătorilor!

Adrian Ghenie și Alfred Nobel

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!