Câștigătoarea Performance Loop a lunii Octombrie 2017

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 1 câștigător în această lună!

La fel ca înainte, premiantul se va bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței sale.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerul lunii Octombrie 2017 este:

Bianca Mare

Bianca a intrat în  echipa CGS România în mai 2015, pe poziția de agent. Deși acest job era ceva complet nou pentru ea, Bianca a venit cu mult entuziasm.

Este o persoană deschisă, căreia îi place să fie de ajutor în orice situație. Această atitudine a ajutat-o să fie mereu printre agenții de top din cadrul echipei și de aceea feedback-ul primit atât de la clienții cu care a lucrat, cât și de la colegii și superiorii din cadrul echipei, a fost mereu pozitiv.

Stilul de lucru al Biancăi a fost unul nou și fresh, un stil care a adus mereu beneficii clienților și echipei. Viziunea de ansamblu, pozitivismul și energia cu care a venit fac și acum parte din farmecul Biancăi și o ajută să performeze.

În octombrie 2016, Bianca a decis să migreze către un department de business. Astfel, a intrat în echipa care se ocupă de analiza și eficientizarea contractelor clienților business.

De curând, Bianca a fost promovată ca back-up Team Leader și este un real ajutor pentru echipa de management și restul echipei, mai ales în această perioada a anului. Ne învață pe toți cum să “work smart, not hard”. 🙂

Felicitări, Bianca și mult succes în continuare!

John D. Rockefeller și Dumitru Prunariu

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *