Performance Loop: inovație și perfecționare!

Încă de acum 12 ani, atunci când Computer Generated Solutions a pătruns pe piața outsourcing din România, am stabilit standarde înalte de calitate pentru serviciile pe care urma să le oferim, de care, de-a lungul întregii noastre activități de până acum, nu ne-am dezis. Astfel, în tot acest timp, ne-am completat echipa cu oameni care ne înțeleg viziunea și cred, la fel ca noi, că doar prin servicii de calitate putem deveni un punct de referință în domeniul în care activăm.

Așa am reușit să ne extindem, să ajungem în topul angajatorilor din România și să construim o echipă de peste 3000 de specialiști. Pentru a le alimenta apetitul pentru performanță, am creat, în iulie 2013, un nou concept de competiție internă, Performance Loop, prin care căutăm Top Performer-ul fiecărei luni din echipa CGS România.

Prin acest concurs, ne-am propus să evaluăm inovația, să îi premiem pe cei care doresc să perfecționeze mersul lucrurilor, pe cei care se implică în dezvoltarea de noi proiecte ce contribuie la îmbunătățirea activității sau care, pur și simplu, au un impact pozitiv asupra companiei, a proceselor sau a unor proiecte din cadrul companiei.

Am profitat de conceptul care a stat la baza concursului, și anume ideea că fiecare dintre noi poate contribui la schimbarea lucrurilor în mai bine, și l-am extins la nivelul personalităților care, din dorința de a perfecționa lucrurile, au contribuit la evoluția umanității – adevărate modele de inspirație pentru specialiștii noștri. Astfel, periodic, propunem colegilor noștri câte 2 personalități inovatoare din istoria țării noastre și îi invităm să nominalizeze angajații cu performanțe deosebite, înregistrate pe parcursul unei luni. În schimb, câștigătorii primesc, pe lângă diploma de excelență, și o stea pe Walk of Fame-ul CGS România si un premiu.

Până acum, Top Performer-ii care și-au găsit locul pe Walk of Fame și pe care îi felicităm sunt: Ana Maria Gherghel, Sabina Motrescu, Carlos Tatis, Iulia Marinca, Iulian Furies, Alexandru Cazacu, Elena Turcu, Vlad Fierascu, Mihaela Nistor, Cosmin Pricopoaea, Andaluzia Dobrin și Mara Murgila.

Nu uitați: fiți și mai buni, omagiind în fiecare zi excelența!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *