Performance Loop: inovație și perfecționare! Câștigătorii lunii decembrie 2019

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 4 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii decembrie 2019 sunt:

Petruț Dobre

Petruț este alături de CGS de 1 an și jumătate, începând pe unul dintre departamentele companiei unde a lucrat aproximativ 8 luni, dând dovadă de foarte multă atenție la detalii. Datorită acestui fapt, Team Leader-ul lui a decis să îi acorde spre procesare cazuri speciale, pentru niște conturi corporate importante.

Acest department dinamic i-a oferit lui Petruț posibilitatea de a învăța și mai multe lucruri, iar după 3 luni, a reușit să ajungă un agent cross-trained, ajutând la procesarea conturilor prin procesul de Change of Ownership. Când s-a apropiat aniversarea a 1 an în cadrul departamentului în care lucra, lui Petruț i s-a oferit oportunitatea de a lucra în cadrul celui mai complex proiect din companie. Astfel, timp de 5 luni Petruț a fost un membru cheie, ajutând echipele de vânzări cu soluționarea unor probleme delicate ale clienților corporate.

Toată experiența acumulată până în acest moment, precum și spiritul analitic al lui Petruț au fost niște pași foarte importanți pentru ca echipa de management să ia decizia de a-l promova ca Back-Up Team Leader.

Claudia Macovei

Claudia s-a alăturat echipei de Customer Care în anul 2015 atunci când a fost înființat unul dintre proiectele mari ale companiei, având funcția de QA. Încă din perioada de training, Claudia s-a remarcat prin capacitatea de a învăța foarte repede procesele și procedurile. S-a implicat foarte mult încă de la început și a reușit să aibă o relație foarte bună cu echipa, dar și cu managementul din afara țării.

La scurt timp după începerea acestui proiect, Claudia a fost promovată ca  Team Leader, impresionând prin rezultate, atitudine dar și prin perseverență și responsabilitatea de care a dat dovadă. Claudia a reușit să formeze o echipă puternică și să livreze rezultate excelente pe toate segmentele de business.

Este permanent lângă echipa și nu ezită să ofere suport pe floor sau coaching membrilor noi atunci când este cazul. Claudia a contribuit foarte mult la dezvoltarea echipei de customer care, reușind să promoveze oameni care au avut rezultate excelente pe acest proiect. Ca Team Leader a reușit să motiveze membrii echipei prin puterea exemplului personal dând dovadă în același timp de bunătate și generozitate.

Un alt exemplu pozitiv pentru Claudia este că a reușit să identifice punctele forțe și cele slabe ale fiecărei persoane din chipa reușind să găsească soluții pentru fiecare în parte. Comunicarea foarte bună fiind un alt atu, Claudia fiind dispusă să asculte feedback-ul fiecărei persoane, dar și ideile membrilor echipei care pot aduce soluții și rezolvări diverselor probleme apărute.

 Marius Dumitru

Marius s-a alăturat CGS în iunie 2017 și, încă de la începuturile carierei sale în cadrul companiei, ne-a uimit prin nivelul ridicat de proactivitate, prin setea de cunoaștere și de învățare a mai multor procese și prin implicarea sa, care a contribuit constant la soluționarea problemelor și la construirea unei relații minunate cu partenerii noștri de business.

Acesta a început de la un post entry-level și, treptat, a trecut prin mai multe roluri, fapt care a ajutat la lărgirea orizonturilor sale și la creșterea nivelului de know-how. A făcut parte inițial dintr-un proiect interesant și, după ce a învățat tot ce era de învățat, a aplicat la o poziție într-o altă echipă unde din nou, a excelat și s-a descurcat impecabil. Deoarece a vrut mai mult, a aplicat la o altă poziție mai complexă, în echipa de facturare, unde a înregistrat performanțe uimitoare și a dovedit că poate face față la orice.

În 2019, deoarece era disponibilă o poziție de Trainer, a aplicat la aceasta. Fiind o fire foarte ambițioasă, învățând atât de multe procese în rolurile anterioare și fiind expus la linii diferite de business, această poziție i s-a potrivit că o mănușă.

În poziția de Trainer, putem spune, cu siguranță, că Marius este o persoană pe care ne putem baza, atât în ceea ce privește partea de training și onboarding pentru noii angajați, cât și pe partea de monitorizare constantă a activității colegilor noștri. Pe lângă aceste aspecte, el este omul care nu spune niciodată “nu” când cineva are nevoie de ajutor și este incredibil de dornic să ajute, și pe partea organizațională, și pe cea administrativă.

Recent, tot proiectul a trebuit să completeze sute de teste, pentru a fi în conformitate cu politicile clientului, iar Marius s-a oferit să ajute cu coordonarea acestora pentru toate echipele, task ce a durat o lună. Rezultatele au fost de 100%, iar pentru asta trebuie să-i recunoaștem implicarea și să-i mulțumim pentru ajutorul acordat.

Ca Trainer, el este primul punct de contact al colegilor noi cu compania și nici aici nu ne-a dezamăgit niciodată. În interviul pentru această poziție, a demonstrat loialitate și încredere, iar acum, după un an în care a activat pe această poziție, confirmăm că toate lucrurile promise în interviu s-au adeverit. În momentul în care avem escalari sau întâmpinăm probleme, cere proactiv să fie implicat, ceea ce îl face demn de remarcat.

George Cărbunescu

George este tipul de persoană pe care orice companie și l-ar dori ca angajat. Este omul foarte implicat, dornic să absoarbă cât mai multă informație, care stă peste program pentru a-și rezolva cazurile și care a avut grijă tot timpul să își construiască o relație impecabilă cu partenerii de business.

George a fost angajat pe unul dintre proiectele companiei în iulie 2017 și, datorită performanțelor uimitoare înregistrate în cadrul unei echipe, acesta a aplicat la o altă poziție, cu activități mai complexe și s-a mutat în altă echipa în august 2018.

Din acel moment, am fost martori la o evoluție fantastică, fără niciun fel de greșeală, cu rezultate perfecte, cu feedback pozitiv primit constant de la client și de la colegi și am putut observa în mod clar, că atunci când se muncește din greu și într-o manieră inteligentă, când un om își dorește să fie cel mai bun, acesta reușește. Iar George a reușit 100%.

În poziția sa de Referent de Specialitate Financiar-Contabilitate, în cadrul uneia dintre echipele CGS, George se ocupă de niște clienți “cu greutate”. Sunt firme importante, recunoscute la nivel internațional, prin prisma cifrelor de afaceri ridicate și a profitului pe măsură. De fiecare dată, când îi este auditată munca, rezultatele lui, de aproape 2 ani încoace, sunt de 100%, nu trece nicio luna în care să nu primim feedback pozitiv la adresa sa și ne bucurăm enorm când observăm cât de implicat este și cât de mult sare în ajutorul colegilor săi.

Și acum vine întrebarea: “De ce merită el premiu și nu alții?” Ei bine, răspunsul este simplu. În timp ce alți colegi nu și-au atins încă potențialul și lucrează să zicem de exemplu, 30 de conturi într-o lună, el lucrează 80. Când alți colegi, au un SLA general de 3 zile, el finalizează request-urile de pe conturi chiar și într-o zi. Iar asta se întâmplă, chiar dacă are alte probleme pe plan personal. Când vine vorba de muncă, își dedică toată energia și timpul pentru soluționarea acestor situații.

Oamenii noi care s-au alăturat echipei din care face parte, au petrecut timp și cu el, iar asta a fost un element benefic în cariera lor, deoarece au pornit de la început bine, au trecut prin mâinile lui, au învățat din situațiile de care el s-a lovit și au înțeles ce strategie trebuie să aplice pentru a ieși plini de succes la finalul zilei. Munca sa este incredibil de apreciată, iar noi știm că evoluția sa nu s-a oprit aici.

Felicitări câștigătorilor!

Ion Luca Caragiale și Lise Meitner

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!