Performance Loop: inovație și perfecționare!

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 6 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii martie 2020 sunt:

Roxana Sima

Roxana face parte din echipa CGS din anul 2017, când ni s-a alăturat pe unul dintre proiectele noastre în funcția de reprezentant relații clienți. S-a remarcat încă de la început prin proactivitate și atitudinea pozitivă care o caracterizează. A preluat cu ușurință task-uri noi pe care le-a dus la bun sfârșit cu succes.

De asemenea, menționez că Roxana a preluat poziția uneia dintre colegele noastre, intrată  în concediu de maternitate și, încă din prima zi, s-a impus și a reușit să stăpânească echipa, chiar și în cele mai dificile momente. În momentul de față, s-a adaptat cu ușurință noilor condiții de work from home și gestionează în continuare foarte eficient echipa. La cererea clientului, dar și datorită skill-urilor care o recomandă pentru această nominalizare, Roxana a livrat un training foarte important noilor agenți ai clientului din SUA.

Clientul a ținut să ne trimită un mail în mod deosebit pentru a-i scoate în evidență performanța și dedicarea arătată: “I know there has been a lot of changes to the day-to-day routine we all have been going through and with that a massive increase in volume, 278% over last year. I just wanted to take a moment to call out Roxana Sima and the amazing job she has been doing to keep the concierge interviews assigned and her team hard at it, even from home. She has taken time to help train agents and shadow with them to increase our ability to support the increased volume we have gotten. She has really been an amazing asset during this time. The agents as well have been really stepping up and working hard. I just wanted to share this because without them, we would not have had the capacity or ability to cover all the extra work.” Chris Wisialowski, client.

Ileana Ștefan 

Ileana Ștefan face parte din echipa CGS din August 2018, în cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte ale companiei. La început foarte timidă, Ileana a trecut foarte repede peste acest aspect și s-a adaptat rapid nevoilor și cerințelor proiectului, considerând că orice target este o altă provocare. Ileana și-a arătat mereu interesul pentru îmbunătățirea rezultatelor echipei și ridicarea standardelor la un alt nivel. De-a lungul acestor doi ani petrecuți alături de noi, Ileana a fost tot timpul alături de echipa ei și s-a implicat foarte mult în dezvoltarea profesională a colegilor săi.

Datorită rezultatelor obținute de-a lungul anului 2019, Ileana a fost unul din agenții selectați pentru a lua parte și a ne reprezenta la Sales Summit în Statele Unite. Din proprie inițiativă, Ileana a început să lucreze foarte des cu colegii săi de echipă cu scopul de a forma o echipă cât mai bine echilibrată și tot timpul a știut să vadă partea constructivă a unei sesiuni de feedback. Implicarea ei în echipă a adus o perspectiva nouă asupra metricelor, iar astfel a crescut performanța generală a echipei, precum și nivelul de motivare al agenților. Recent a început să se implice în sesiunile de coaching și one-to-one cu colegii săi, promovând oferirea unor servicii de calitate.

Anda Flămânzeanu

Anda s-a alăturat echipei în anul 2017 atunci când am lărgit echipa pentru a acoperi și zonele din Australia și Noua Zeelandă. În acel moment eram Team Leader-ul echipei din cadrul proiectului și pot menționa că, încă din perioada training-ului, Anda s-a remarcat învățând foarte repede  procesele și procedurile. S-a implicat foarte mult încă de la început reușind să iasă în evidență prin rezultate, dar și prin atitudinea pozitivă.

Anda a continuat cu rezultate foarte bune și, în momentul de față, este cel mai experimentat membru al echipei, impresionând prin calitatea muncii sale, prin atitudine,  perseverență și responsabilitate. A reușit să coordoneze foarte bine echipa și se implică foarte mult în toate procesele, sprijină Team leader-ul și se ocupă de partea de raportare către management. Este o persoană puternică, optimistă și perseverentă.

Anda a contribuit foarte mult  la dezvoltarea echipei, oferindu-și  suportul pentru training/coaching pentru noii colegi din echipă, ulterior reușind să obțină premii alături de echipă. Comunică foarte bine cu echipa de aici, dar și cu cei de la Sydney, lucru remarcat atât din partea noastră, dar și din partea echipei clientului.

Marius Duma

Colegul nostru, Marius, s-a angajat în compania CGS la data de 15 septembrie 2010. În primii 4 ani și-a desfășurat activitatea pe unul dintre proiectele de telecom, însă pasiunea lui cea mai mare este tot ce ține de IT, așa că, la 30 aprilie 2014, când i s-a oferit posibilitatea să facă mutarea, nu a stat pe gânduri.

Marius este colegul nostru de pe tura de zi din departamentul IT Helpdesk din Brașov, dedicat 100% serviciului, astfel că, în ultima lună, prezența lui a fost zilnică la birou. Este o persoană proactivă, meticuloasă, bine organizată, mențînând o atitudine pozitivă exemplară.

Mulți nu știu însă că Marius, împreună cu echipa IT, a ajutat la gestionarea situației încă de la începutul pandemiei prin pregătirea unui număr de 3800 de calculatoare, periferice, procese-verbale, rapoarte și alte instrumente pentru ca noi, toți ceilalți, să avem posibilitatea să ne desfășurăm în continuare activitatea de acasă, dovedind mult profesionalism și implicare.

Îți mulțumim Marius, pentru munca grea și sprijinul solid pe care l-ai oferit echipei când a fost nevoie cel mai mult și dorim pe această cale să îți fie recunoscute meritele la nivelul întregii companii!

 Ruxandra Birdes

Ruxandra s-a alăturat echipei în 2018. Din prima zi a dovedit seriozitate și dorința de a acumula cât mai multe cunoștințe. A performat din prima lună, fără erori în procesarea cazurilor și ajutându-și, în același timp, și colegii. A avansat rapid în categoria de auditori ai echipei. S-a implicat în toate procesele din echipa ei și, având în vedere rezultate sale excelente, i s-au încredințat task-uri noi, completându-leși pe acestea cu succes și la timp.

S-a implicat în mod activ alături de QA-ul echipei în recomandări de modificări ale procedurilor, colaborând strâns cu acesta în identificarea căilor directe de procesare/auditare. Fiecare proces nou îi este dat ei mai întâi și în baza observațiilor ei se simplifică training-ul pentru acel proces.

Ruxandra este un angajat model, este prima alegere în a prelua task-uri noi, testându-le pentru a putea fi implementate la nivelul echipei mult mai ușor și pentru a ridica metricii proiectului cu mult peste cerințele managementului. Și-a ajutat colegii cu o performanță scăzută să exceleze în task-urile lor zilnice și să înțeleagă detaliile procesului complex de auditare. Este singura din echipa sa care a trecut prin 95% din procese.

Datorită dorinței sale de a-și ajută colegii din echipă, Ruxandra s-a implicat în aproape fiecare proces din cadrul echipei, oferind suport colegilor chiar și după ce aceștia au ieșit din perioada de probă. Ruxandra este persoana de contact pentru agenți, atunci când QA-ul echipei nu este disponibil. Mai mult de atât, Ruxandra este în adevăratul sens al cuvântului un “stâlp de sprijin” pentru toată lumea, oferind suport tehnic, dar și emoțional, aducând termenul de “team player” la un nou standard.

 Valentin Bețivoiu

Valentin și-a început activitatea în cadrul CGS în octombrie 2015, fiind repartizat într-un department care se ocupă cu verificarea informațiilor de pe comenzi și prevenirea fraudei pe conturile clienților. Valentin a fost de asemenea cel care își ajută colegii noi de echipă în verificarea și corectarea eventualelor erori umane în procesul de cercetare a veridicității informațiilor. În august 2016, Valentin a răspuns afirmativ provocării de a se muta pe un department back office care se ocupă exclusiv de conturile business. La început, Valentin a lucrat pe partea de order entry, dar abilitatea de a învăța foarte rapid și de a se adapta l-au recomandat pentru a ajuta pe un alt proiect cu o complexitate mai ridicată în cadrul aceluiași department.

Începând din decembrie 2016 până în aprilie 2017, Valentin a dovedit că este un team player, lucrând în același timp pe partea de order entry, cât și la dezactivări de linii în cadrul unuia dintre proiectele companiei, urmând ca, din 2017, să se dedice doar dezactivărilor de linii, dovedindu-și atenția la detalii și capacitatea de a lucra într-un timp scurt un volum ridicat.

În septembrie 2017, Valentin a dovedit din nou disponibilitatea de a ajuta și dorința de a se autodepăși, alăturându-se unui nou proiect, în care oferă ajutor specializat pentru orice fel de probleme întâmpinate de clienții business (de la probleme la plasarea comenzilor până la explicarea facturilor în mod detaliat). Valentin a demonstrat de-a lungul activității sale în ultimii 5 ani la CGS că este un membru valoros al echipei, dispus să accepte orice provocare și mereu alături de colegii săi atunci când au nevoie de ajutor.

Felicitări câștigătorilor!

Mahatma Gandhi și Muhammad Ali 

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *