Performance Loop: inovație și perfecționare!

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 3 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii ianuarie 2020 sunt:

Ana Puiu

Ana și-a început activitatea în CGS în octombrie 2018, fiind atrasă de oportunitatea de a lucra în limba engleză și de a se dezvolta în cadrul companiei.  La început, Ana a lucrat pe un proiect de voce, după care, întrucât abilitățile ei se mulau perfect pe cerințele unui proiect de back-office, a acceptat această provocare.

În cadrul acelui proiect, Ana a început cu partea de procesare a comenzilor, dar capacitatea ei de a învăța foarte rapid și a se adapta diferitelor situații, au recomandat-o pentru o poziție superioară în cadrul aceluiași departament, unde Ana a demonstrat încă o dată că este capabilă de performanță. După doar 11 luni pe proiect, Ana a reușit să dobândească poziția de Back-up Team Leader, fiind unul dintre oamenii de bază care a oferit ajutor colegilor și a contribuit la acomodarea și integrarea noilor angajați pe proiect. Prin activitatea desfășurată în cadrul proiectului, disponibilitatea și deschiderea față de orice noi sarcini, dar și prin modul deschis de a comunica atât cu echipa de management, cât și cu colegii, Ana și-a dovedit valoarea și a devenit un membru indispensabil al echipei și al proiectului.

Iulia Dobre

Iulia s-a alăturat echipei în 2019 și încă din primele zile ne-a impresionat cu proactivitatea ei, dorința sa de a învăța, de a acumula cât mai multe cunoștințe și de a stăpâni toate procesele echipei din care face parte, dar și prin atitudinea mereu pozitivă.

Datorită dorinței de perfecționare, gradului de implicare și atenției la detalii, Iulia a reușit într-un timp foarte scurt să își creeze o relație foarte bună de colaborare cu partenerii de business. Performanța ei și rezultatele foarte bune i-au adus de la început un feedback pozitiv din partea colegilor din Mexic, echipei din România, dar și din partea management-ului.

Iulia a fost angajată pe unul dintre proiectele companiei, pentru a prelua task-urile de Junior la plecarea unui coleg de-al său dar, datorită unor schimbări neașteptate, după doar o săptămâna de training, Iulia a acceptat fără ezitare să preia task-urile de Senior, un proces mult mai complex și cu un volum de muncă mai ridicat. Preluarea task-urilor de Senior a ajutat enorm activitatea la acel moment și capacitatea ei de a pune obiectivele echipei și reușita procesului pe primul plan nu a trecut neobservată de partenerii de business și management.

Nu doar capacitatea de a învăța și procesa taskuri complexe îi aduc constant feedback pozitiv și cuvinte de laudă, dar și implicarea și dorința ei de perfecționare. Iulia este tipul de angajat ce înțelege foarte bine cât este de importantă respectarea SLA-urilor și procesarea cererilor cu acuratețe, într-un timp foarte scurt, și nu puține au fost cazurile când a ales să stea peste program sau și-a amânat pauza ori o zi liberă pentru a finaliza solicitări urgente, aspecte ce au adus un plus de imagine întregii echipe, dar și nenumărate mulțumiri din partea clientului.

Un alt aspect ce poate fi menționat despre Iulia este că reușește să se adapteze foarte repede la schimbări de orice natură, fie că sunt schimbări procedurale sau de staffing. Atenția ei la detalii și capacitatea de a reține un volum mare de informații sunt impresionante, dovadă fiind faptul că până acum munca ei nu a prezentat nici o greșeală, ba mai mult, ajută constant la rezolvarea erorilor cauzate de alte echipe și la perfecționarea procedurilor.

În ultimele luni, Iulia a avut șansa de a pregăti un nou coleg pentru acest proces și training-ul a decurs foarte ușor pentru că ea ne-a demonstrat din nou că este o fire calmă, răbdătoare, mereu zâmbitoare ce poate câștigă încrederea oricui.

Suntem mândri să avem printre noi un angajat cu un potențial atât de mare și suntem siguri că va continuă să evolueze și să ajute la creșterea echipei și proiectului.

Andrei Coman

În noiembrie 2015 Andrei s-a alăturat companieiCGS România, ca parte a echipei de audit și s-a evidențiat încă de la început prin capacitatea de a asimila informații complexe, implicare, dedicare și curiozitate. Evoluția sa imediată l-a recomandat ca fiind un membru important în cadrul echipei, un coleg devotat, gata oricând să preia responsabilități dificile, pe care să le îndeplinească cu brio.

Astfel, în mai 2016 când s-a deschis poziția de Quality Analyst a fost promovat în postul de auditor intern, prin care se asigură că sunt îndeplinite toate standardele de calitate și procedurile agreate de client pentru echipa care se ocupă de proiectul respectiv.

De-a lungul timpului, Andrei a venit cu un aport remarcabil în stabilizarea procedurilor, în găsirea unor soluții practice ce au contribuit la echilibrul echipei și la stabilirea unor numitori comuni în ceea ce privește maniera de lucru.

Implicarea de care a dat dovadă, alături de consecvența și foarte buna organizare, a ridicat standardele de calitate și a pus într-o lumina favorabilă atât către managementul din România, cât și din US, echipele de procesare și evoluția întregului departament.

Deși munca sa este în mare parte individuală, Andrei iese în evidență prin spiritul de echipă, la care se adaugă fair-play și implicare, recomandându-l astfel drept un coleg de încredere și un punct de reper pentru acuratețe și corectitudine. De altfel, este întodeauna binevoitor și disponibil să-și ajute colegii, participând în sesiuni de coaching și refresher trainings.

Andrei reușește să impresioneze constant prin consecvență, meticulozitate și precizie, fiind întotdeauna pregătit să accepte provocări noi, fie că vin din partea colegilor de departament sau US management, fapt ce îl stimulează să se autodepășească, să-și perfecționeze abilitățile și tehnicile de audit, astfel atingându-și obiectivele în cel mai profesionist și inedit mod, prin perseverență și inovație.

Andrei este o persoană de încredere, foarte serioasă și devotată muncii sale, țintind mereu către rezultate de excepție și ne uimește constant prin perseverență, seriozitate și implicare, devenind astfel un membru de bază pentru echipa din care face parte.

În plus, el reușește constant să-și perfecționeze abilitățile și performanțele, având capacitatea de a procesa rapid orice schimbare în procedură sau update ce impactează modul de lucru, fiind astfel capabil să se adapteze oricărei situații și de a trece prin filtrul experienței sale orice informație ce vizează îndeplinirea standardelor de calitate.

Felicitări câștigătorilor!

Nelson Mandela  și Marilyn Monroe

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *