National Football League, la sediul CGS din Sibiu

Inspirați de competiția sportivă la care au participat în a doua parte a lunii ianuarie, Winter Corporate Games, o parte dintre colegii noștri din Sibiu au găsit o nouă provocare, tot pe aceeași temă. Astfel, au stabilit ca întreaga lună ianuarie să se desfășoare sub tema: American National Football League (NFL).

Astfel, pe modelul unui campionat, colegii noștri s-au împărțit pe echipe, și-au ales numele și identitatea vizuală, inspirându-se din cele ale marile echipe de fotbal american și au dat startul competiției. În fiecare zi a lunii, au organizat „meciuri” între câte 2 echipe, însă, de data aceasta, miza nu au fost pasele, ci vânzările.  Stimulați de frenezia competiției, colegii noștri s-au întrecut în a găsi cele mai bune tehnici în vânzări pentru a crește volumul acestora și a-și asigura locul în finala NFL de la CGS Romania.

Cum în SUA, meciurile din NFL nu sunt faimoase doar pentru competiția în sine, ci și pentru reclamele difuzate în pauzele meciurilor, și colegii noștri au avut de realizat câte o astfel de reclamă pentru promovarea unui serviciu sau a unui produs al clientului pentru care lucrează, în cadrul CGS Romania. Creativitatea nu s-a lăsat așteptat, iar rezultatele au fost demne de „liga campionilor”.

Super Bowl-ul nostru – marea finală a NFL – a avut loc pe 28 ianuarie și, la fel ca varianta sa americană, a depăsit granițele unei competiții sportive, devenind un adevărat eveniment de calitate, concentrat pe succes, care a atras atenția tuturor colegilor din sediul CGS Sibiu. Popcorn-ul, chips-urile și răcoritoarele au fost nelipsite, ca la orice finală sportivă care se respectă, iar vedetele zilei au fost, cu siguranță, majoretele care au destins atmosfera, în așteptarea rezultatelor finale.

Echipa câștigătoare a fost Philadelphia Eagles, condusă de colegul nostru, Andrei Bacila. Pentru vânzările înregistrate în luna ianuarie, cei de la Philadelphia Eagles au primit buget pentru o ieșire în oraș, în echipă completă, pentru a sărbători victoria obținută.

Oare care va fi următoarea provocare?