CGS premiată cu medalia de bronz în cadrul Stevie® Awards 2018

Suntem încântați să vă anunțăm că CGS, furnizor global de aplicații de afaceri, de servicii de externalizare și de învățare la nivelul companiilor, a primit medalia de bronz în cadrul Stevie® Awards 2018 la categoria Furnizor de externalizare de servicii clienți sau de centre de contact al anului. Premiul acordat companiei CGS a purtat titlul de Improving Customer Experience With Every Interaction.

Premiile sunt prezentate de Stevie Awards, care organizează mai multe decernări de premii de afaceri de top la nivel mondial, inclusiv renumitul International Business Awards® și Stevie Awards for Great Employers. Rezultatele finale au fost anunțate în cadrul unei gale vineri, 23 februarie, la Caesars Palace, în Las Vegas, Nevada, la care au participat finaliștii din SUA și din alte câteva state.

„Este o onoare să fim recunoscuți printre cei mai buni furnizori de externalizare pentru angajamentul nostru continuu de a furniza o experiență de asistență clienți excepțională”, spune Michael D. Mills, Senior Vice President, Global Sales, divizia Contact Center, CGS. „Am pus întotdeauna nevoile clienților înainte de profit prin a fi un partener veritabil pentru clienții noștri, pe durata prestării celor mai bune servicii din domeniu. Prioritatea CGS este de a utiliza cele mai recente procese și instrumente pentru dotarea agenților noștri calificați și a echipei de management, care reprezintă cel mai important atu în ceea ce privește serviciul clienți de calitate permanent.”

„Membrii juriului din 2018 au fost atât de impresionați de gama largă de realizări detaliate în nominalizările finaliștilor” spune Michael Gallagher, președinte și fondator al Stevie Awards. „Am așteptat cu nerăbdare anunțarea premiilor Stevie, la categoriile Gold, Silver și Bronze, la Las Vegas.”

Având la bază mii de agenți de call center dedicați și multilingvi, localizați în America de Nord, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu, în prezent, CGS acordă sprijin brandurilor de top din domeniu la nivel mondial, inclusiv retailerilor, furnizorilor de servicii medicale, furnizorilor de telecomunicații și de tehnologie la nivel mondial, precum și brandurilor de ospitalitate mondiale. Printre soluțiile de externalizare inovatoare, scalabile și flexibile ale CGS  se numără soluțiile de help desk, suport tehnic, asistență clienți, management de furnizare, management de vânzări, finanțe și contabilitate.

Despre Stevie Awards

Stevie Awards se acordă în cadrul a șapte programe: Asia-Pacific Stevie Awards, German Stevie Awards, American Business Awards, International Business Awards, Stevie Awards for Great Employers, Stevie Awards for Women in Business și The Stevie Awards for Sales & Customer Service. Competițiile Stevie Awards primesc peste 10.000 de înscrieri în fiecare an de la organizații din peste 60 de state. Prin onorarea organizațiilor de orice tip și orice dimensiune și a oamenilor din spatele acestora, premiile Stevie sunt acordate pentru performanțe remarcabile de la locul de muncă la nivel mondial. Pentru a afla mai multe despre Stevie Awards, accesați https://www.StevieAwards.com.

Printre sponsorii și susținătorii celei de-a douăsprezecea ediții a Stevie Awards for Sales & Customer Service se numără HCL Financial Services, Sales Partnerships Inc. și ValueSelling Associates Inc.