Înscrie-te la concursul CGS Global de eseuri video 2019!

Fiecare dintre noi are o poveste de spus și are nevoie să fie ascultat, fiecare dintre noi este unic și memorabil și poate oferi o lecție de viață din care se poate învăța. Fiecare dintre noi poate deveni un povestitor, trebuie doar curaj și încredere în ceea ce ai de spus.

Împărtășește-ți aspirațiile, experiențele, hobby-urile, informații legate de familie sau de școală, carieră sau orice altceva simți tu că reprezintă o poveste pe care vrei să o cunoască și ceilalți. Colegii din echipa CGS din întreaga lume vor putea asculta povestea ta, iar tu o vei asculta pe a lor. Astfel, creăm o comunitate de oameni care se conectează prin ideile, emoțiile și experiențele lor.

Cum participi?

Trebuie să faci o înregistrare video de maxim 5 minute, în format HD, pe care să îl încarci apoi pe propriul cont de YouTube. Dacă nu ai deja unul, trebuie să ți-l creezi acum. Link-ul video-ului încărcat pe YouTube trebuie transmis pe adresa de email furnizată de departamentul HR.

De ce să participi?

În primul rând, pentru că este o experiență unică! Ceva care te scoate din rutină, te întoarce către tine și la ceea ce ai tu valoros de împărtășit și te conectează cu ceilalți.

În al doilea rând, povestea ta poate convinge juriul să îți ofere marele premiu: o excursie de 3 zile la New York.

Grăbește-te, mai ai timp până pe 30 noiembrie să te înscrii. Mult succes!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether