Halloween 2018: un concurs, trei câștigători și zeci de costumații inspirate

Trick or treat? Anul acesta, de Halloween, nu am pregătit niciun fel de tricks, dar am avut, în schimb, niște treats cărora colegii noștri nu le-au putut rezista.

Știm că partea cea mai amuzantă și mai așteptată din Halloween, pe lângă mâncatul de bomboane, este costumarea – de la alegerea personajului, până la costum, machiaj, accesorii, cât și mimică și sunete. Pentru unii dintre noi, acest proces începe cu un an înainte și a fost ridicat la rang de artă, de aceea, am pregătit o nouă provocare, ce s-a lăsat cu premii consistente, dar și cu distracție și voie bună!

Ce au avut de făcut colegii noștri și care a fost răsplata? Ei bine, i-am invitat să participe, în 31 octombrie, la un concurs de costumații înfricoșătoare! Au venit la birou deghizați în cel mai original, terifiant sau amuzant outfit de Halloween și și-au făcut poze cu care au intrat în concurs. În joc au fost puse trei gift carduri în valoare de 100 de euro!

Iată și o parte din costumațiile înscrise la cele trei categorii:

 width=

Categoria „Cel mai înfricosător costum”

 width=

Categoria „Cel mai amuzant costum”

 width=

Categoria „Cel mai autentic costum”

Ne-am distrat pe cinste și am animat la maximum atmosfera de la serviciu! Apoi, în zilele ce au urmat, pozele înscrise în concurs au fost supuse la vot. Fotografiile cu cele mai multe voturi, înscrise la cele trei categorii din competiție, au fost desemnate câștigătoare.

  • Cel mai înfricoșător costum – premiu gift card 100 euro – Ana Lemnaru, București

 width=

  • Cel mai amuzant costum – premiu gift card 100 euro – Gabriel Luican, Brașov

 width=

  • Cel mai autentic costum – premiu gift card 100 euro – Cătălina Tătăruș, București width=

Felicitări tuturor! 🙂

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether