Hai să ne cunoaștem! CGS Brașov

Colegul nostru Alexandru Hossu, Team Leader din Brașov, a dorit să ne prezinte echipa lui și ne-a transmis următoarele:

Îmi face plăcere să pot scrie aceste cuvinte și să pot scoate în evidență câteva lucruri importante și plăcute despre compania în care lucrăm.

După cum bine știți, anul 2020 a fost un an dificil pentru toată lumea din orice punct de vedere. Atât pentru noi oamenii cât și pentru diferite companii. Impactul pandemiei a fost puternic și a reușit să doboare foarte multe companii din diferite țări, lăsând mulți oameni fără loc de muncă.

Așadar, aș dori să încep prin a spune un sincer mulțumesc pentru toate măsurile luate în așa fel încât să ne putem continua activitatea. Să putem continua să ajutăm oameni prin intermediul telefonului. Pe când alte companii refuzau să angajeze oameni, noi recrutam oameni!

Le dăm oamenilor posibilitatea de a munci și, mai mult de atât, posibilitatea de a se dezvolta într-un mediu tânăr și pozitiv!

Mă numesc Alexandru Hossu. Eu fac parte din echipa CGS de doi ani. Am avut plăcerea de a lucra în București iar în prezent continui să mă dezvolt în Brașov. Nu numai că am învățat foarte multe lucruri în acești ani, dar am reușit să formez o echipă extraordinara alături de care pot spune că sunt măndru să muncesc. Oameni tineri și plini de ambiție.

Pentru a-mi exprima mulțumirea, fac tot posibilul ca și prin această pandemie, să fim eficienți și pozitivi și mai mult de atât, uniți! Uniți mai mult decât niște colegi de muncă. Uniți ca și prieteni. #friendsworkingtogether

O scurtă prezentare despre noi:

Mihai Poppa-Vâlsan: Mă numesc Mihai, am 19 ani și sunt student la American Hotel Academy. CGS mi-a dezvoltat și perfecționat relațiile interumane și mi-a arătat că răbdarea, respectul și disciplina sunt unele dintre cele mai importante lucruri atunci când comunicăm cu persoane necunoscute, mai ales atunci când acestea au anumite nemulțumiri. Totodată, mi-am perfecționat limba engleză datorită faptului că am practicat-o in cadrul companiei CGS. Așadar, CGS mi-a dezvoltat latura comunicării și mi-a arătat secretele unei vânzări de succes.

Alexandra Copariu:  Mă numesc Alexandra Copariu, am 24 de ani și în prezent sunt studentă în anul III, în cadrul facultății de Litere a UNITBV, pe specializarea chineză engleză. Am ales CGS pentru că știam că îmi va stabiliza și mai mult nu doar competențele lingvistice, cât și capacitatea de a interacționa cu publicul. Consider că echipa din care fac parte este una diversă, unită, fiecare dintre noi fiind unic în felul său și cred cu tărie că oamenii faini, adunați la un loc, pot atinge obiective înalte.

Laura Cojocar: Mă numesc Laura Cojocar, am 20 de ani și mă consider o persoană sociabilă, independentă și înțelegătoare. Îmi place să-mi petrec timpul făcând ceva constructiv și de aceea îmi place să cred că CGS este locul potrivit unde aș putea face acest lucru. Îmi place faptul că aici la CGS suntem toți ca o familie și ne ajutăm unul pe celălalt, fiind o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Consider că CGS mă va ajuta foarte mult în dezvoltarea mea personală.

Adrian Crismaru: Mă numesc Adrian Crismaru, sunt o persoană receptivă și îmi place să lucrez cu oamenii. Totodată sunt de părere că sunt capabil să învăț rapid lucruri noi.

Mediul de lucru al companiei este foarte prietenos și încurajator, iar echipa din care fac parte comunică foarte bine.

Bejan Alexandru: Alex Bejan este numele meu, dar cei apropiați îmi spun Ucu, am 34 de ani dar cu noua mea echipa mă simt ca la 24. Sunt pasionat de motorsports, iubesc natura și tot ce este pozitiv în jurul meu. Și dacă tot vorbim de pozitiv, acesta este mediul pe care l-am găsit la CGS. Oameni tineri, pozitivi și cu un mindset foarte constructiv. Deși sunt la început, îmi place ce fac și sunt convins că pe măsură ce voi acumula mai multa experiență în echipa mea, împreună vom face lucruri mari și vom avea rezultate notabile.

Sutoiu Andrei: O companie super, cu oameni super, care dau dovadă de profesionalism dar în același timp știu sa creeze și o atmosferă plăcută, un loc de muncă special!

Buna Iosua: Numele meu este Josh, am 21 de ani și sunt din Brașov. Sunt angajat la CGS de 2 luni și până în momentul de față sunt foarte încântat de acest loc de muncă. Am avut parte de experiențe plăcute, am legat prietenii și am învățat multe lucruri noi. Am avut parte de foarte mult ajutor prin intermediul căruia m-am integrat destul de repede în acest colectiv și momentan sunt foarte mulțumit de ce are de oferit acest job.

Kibedi Daniel: Ce îmi place cel mai mult la CGS este competiția dintre agenți eu fiind o persoană competitivă. Colegii bineînțeles și echipa pe care o avem pentru că ne înțelegem foarte bine cu toții. Și mai ales cu toții plecăm de la același nivel, nu se face nicio diferență între noi.

Butnaru Dragoș: Sunt Dragoș, am 19 ani, sunt student și sunt pasionat de automobilism. Sunt o persoană energică și glumeață, întrucât dacă am fi toți prea serioși lumea ar fi plictisitoare. Cel mai mult îmi place la locul de muncă faptul că zilnic am șansa să vorbesc cu persoane noi și în același timp să-mi fac și niște prieteni.

Echipa noastră este destul de unită și ne ajutăm unii pe ceilalți în situații dificile. Îmi place foarte mult că bariera dintre vârste nu există și putem vorbi despre absolut orice.

Maria Dănceanu: Mă numesc Maria, am aproape 20 de ani și sunt studentă în anul 2 la American Hotel Academy. Pot spune că CGS este un mediu propice pentru perfecționista din mine. Din multe puncte de vedere, acest job îmi aduce multe îmbunătățiri persoanei mele, începând de la cum să îmi dezvolt anumite strategii de vânzare până la cum pot să ascult, să empatizez cu anumite situații și nu în ultimul rând, cum să am răbdarea necesară cât să ascult orice și pe oricine. Cât despre echipa cu care lucrez, pot spune că este o echipa frumoasă, colorată cu multe personalități, dar în același timp cu aceleași țeluri și dorințe.

Coatu Adela: Am ales CGS pentru atmosfera plăcută, antrenantă, cu un colectiv prietenos și tânăr. Cât despre CGS ca un loc de muncă, aici găsești multe provocări și situații care te ajută să te dezvolți personal. Îmi place pentru că pot primi sprijin/feedback, în situațiile cu care mă confrunt zilnic.

Simt că mi se potrivește jobul, și asta este ceva rar în ziua de astăzi. Sunt o persoană răbdătoare, înțelegătoare și calmă. Îmi place să ajut, să mă implic, să simt că sunt de folos și că ceea ce fac contează.

Tabon Catherine: Trăiesc în România de puțin peste un an și credeam că o să fie o provocare imensă să încep o carieră aici. Provin dintr-o cultură total diferită, iar CGS m-a primit cu brațele deschise. Să fac parte dintr-o echipă atât de motivată este un lucru de care sunt mândră. Team leaderul nostru, Alex, face ce spune mereu, și ne arată că se poate.

Abia aștept să văd cum echipa noastră strălucește când ne adunăm puterile, învățăm împreună și ne bucurăm de succes ca și o echipă.