Ghidul tău pentru WinterCorporateGames

Winter Corporate Games e aproape de un nou start la care echipa CGS România se pregătește să ia parte. Va fi un weekend încărcat de zăpadă, gălăgie și veselie, teambuilding, dar și multe, multe premii.

Pentre ca ne place să plecăm la drum cu temele acute, am pregătit un scurt ghid de supraviețuire:) pentru weekendul care urmează. Astfel, informațiile importante și de reținut, pe care le vei avea de acum la îndemână și pe telefonul tău.

ID Card-ul

La începutul întrecerilor sportive şi oricând în timpul acestora, la cererea organizatorilor, concurenţii trebuie să prezinte legitimaţia de participare, aceasta fiind obţinută după efectuarea procedurilor de la Super Centre. O legitimaţie pierdută poate fi înlocuită doar de către organizatori.

Participarea competiţională

După înregistrarea la Super Center nu este posibilă schimbarea componenţei echipelor sau a probelor la care un participant este înregistrat.
Substituirea de persoană/identitate, comportamentul nesportiv, necivilizat sau folosirea unui limbaj neadecvat culturii corporatiste, neprezentarea sau întârzierea la locaţia sportivă, refuzul de a începe sau de a continua o anumită întrecere sportivă, se poate sancţiona cu avertisment, depunctare, pierdere prin forfeit (0 puncte), suspendarea şi chiar eliminarea din competiţie a celor în cauză.

Participarea la întrecerile sportive sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor halucinogene este strict interzisă. De asemenea, fumatul şi consumul de alcool în incinta bazelor/locaţiilor sportive, sunt interzise.

Situaţii neprevăzute

Conform art. 3 din regulament, organizatorii îşi rezervă dreptul de a decala, reprograma, amâna, modifica, anula o anumită întrecere sportivă în acele situaţii neprevăzute (condiţii meteo nefavorabile, defecţiuni tehnice etc.) care ar putea genera incertitudini referitoare la siguranţa participanţilor.

Limba oficială

Limba oficială a jocurilor este româna.

Biroul de informaţii

Hotel Alpin, Poiana Braşov

Coordonatorul sportiv

Reprezentantul organizatorilor de la masa oficială reprezintă autoritatea supremă. Acesta, împreună cu arbitrii şi personalul auxiliar vor colabora în vederea unei bune organizări şi desfăşurări privind întrecerile sportive.

Asistență medicalã 

Toate întrecerile sportive organizate sub egida Corporate Games beneficiază de asistenţă medicală.

Contact permanent

Sport Nume Coordonator Telefon contact
Biliard Andrei Rusu 0721258464
Bowling Adrian Filip 0728858265
Catchball Vlad-Florian Pordea 0728280014
Tenis de masa Costin Motoroiu 0728959799
Fotbal in 6 Gabriel Madotto 0723174971
Schi Slalom paralel Calin Huidu 0726731200
Schi Super G
Snowboard
Tenis de camp Valentin Raiciu 0721340372
Tir Catalin Enuta 0741196884
Volei pe zapada Catalin Pordea 0752415499

Programul evenimentului

https://corporate-games.ro/sites/default/files/programs/Program_0.pdf

Informatii despre sporturi, regulamente si alte detalii

https://corporate-games.ro/ro/edition/22%E2%80%9224-ian-2016-winter-games

Vreme Brașov

https://www.accuweather.com/ro/ro/brasov/287345/weather-forecast/287345

Acestea fiind zise, vă așteptăm mâine, 22 ianuarie 2016, intre orele 17.00 si 20.00 la Hotel Kronwell, sala Kronwell Ceremonies, Grand Hall, etajul al 2-lea cu acces prin galeria comerciala a hotelului (fostul My Place), intrarea dinspre gară, pentru înscriere.

La Supercenter (în aceeași locație ca și anul trecut), nu uitați să aduceți 3 lucruri :

  • Declaratia de sănătate pe propria raspundere
  • Registrastion Guide
  • O poza tip pașaport

E extrem de important să vină fiecare participant individual, deoarece se va face și protecția muncii, inclusiv semnături pe tabelul de instruire.

#CGSDreamTeam

We play together, we win together!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *