Ghidul tău pentru Winter Corporate Games 2020

Vineri, 31 ianuarie, se va da startul ediției din acest an a Winter Corporate Games! Sunteți pregătiți pentru un weekend plin de adrenalină și distracție? În joc sunt multe premii, iar noi avem avantajul de a participa cu mulți concurenți înscriși la 14 din cele 18 discipline sportive din competiție.

Pentru a șasea oară consecutiv, CGS România participă la Winter Corporate Games în calitate de sponsor al evenimentului. Timp de trei zile, în acest weekend, la Brașov, ne vom întrece cu peste 1.100 de corporatiști din 43 de companii, la 14 sporturi: alergare montană, baschet, baschet în 3, biliard, bowling, fotbal în 6, sanie, schi Super G și Slalom, snowboard, snow tubing, sanie, șah, tenis de masă și tir.

Îți lăsăm aici un ghid complet, cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a porni la drum pregătit :). Vom fi alături de toți colegii noștri înscriși în concurs, îi vom încuraja și vom sărbători împreună fiecare reușită. Iată tot ce trebuie să știi despre eveniment:

Înregistrare

Evenimentul de deschidere, va avea loc, ca în fiecare an, vineri, 31 ianuarie, între orele 17:00-19:00. Ne întâlnim cu toții la Sala de Conferință Hotelului Kronwell din Brașov, pentru a ne cunoaște, pentru a vă valida participarea și pentru a intra în contact cu ceilalți participanți. De asemenea, atunci vei afla ultimele detalii legate de competiție și vei primi legitimațiile și numerele de concurs. Îți reamintim că prezența la Supercenter este obligatorie pentru toți participanții, atât pentru a îndeplini formalitățile legale legate de protecția muncii, dar și pentru a fi informat despre ultimele noutăți legate de sportul la care vei participa. Atenție: Căpitanii de echipă (valabil doar pentru fotbal, baschet, volei și catchball) trebuie să semneze și o declarație de onoare, certificând faptul că nu au înscris pe listele de concurs sportivi legitimați în ultimii 3 ani la federațiile de specialitate.

Aici trebuie să ai la tine următoarele:

  • O poză tip pașaport
  • Registration Guide (formular A4)

ID Card

La începutul întrecerilor sportive și oricând în timpul acestora, la cererea organizatorilor, concurenții trebuie să prezinte legitimația de participare, aceasta fiind obținută după efecturea procedurilor de înregistrare de la Hotel Kronwell.

Competițiile sportive

Unul dintre conceptele fundamentale este sistemul dual de punctaj: sportivii punctează atât pentru medalii, cât și pentru clasamentul organizației din care fac parte.

După înregistrare, nu este posibilă schimbarea componenţei echipelor sau a probelor la care un participant este înregistrat. Substituirea de persoană/identitate, comportamentul nesportiv, necivilizat sau folosirea unui limbaj neadecvat culturii corporatiste, neprezentarea sau întârzierea la locaţia sportivă, refuzul de a începe sau de a continua o anumită întrecere sportivă, se pot sancţiona cu avertisment, depunctare, pierdere prin forfeit (0 puncte), suspendarea şi chiar eliminarea din competiţie a celor în cauză.

Participarea la întrecerile sportive sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor halucinogene este strict interzisă. De asemenea, fumatul şi consumul de alcool în incinta bazelor/locaţiilor sportive, sunt interzise.

Situaţii neprevăzute

Conform art. 3 din regulament, organizatorii îşi rezervă dreptul de a decala, reprograma, amâna, modifica, anula o anumită întrecere sportivă în acele situaţii neprevăzute (condiţii meteo nefavorabile, defecţiuni tehnice etc.) care ar putea genera incertitudini referitoare la siguranţa participanţilor.

Limba oficială

Limba oficială a jocurilor este româna.

Coordonatorul sportiv

Reprezentantul organizatorilor de la masa oficială reprezintă autoritatea supremă. Acesta va colabora cu arbitrii şi personalul auxiliar în vederea unei bune organizări şi desfăşurări privind întrecerile sportive.

Asistență medicalã 

Toate întrecerile sportive organizate sub egida Corporate Games beneficiază de asistenţă medicală.

Sistemul de punctaj

Clasamentul corporațiilor este calculat pe baza primilor opt clasați în fiecare întrecere. La sporturile pe echipe, acest punctaj se multiplică cu numărul de participanți.

Diviziile campionatului

Se bazează pe numărul de participanți cu care intră fiecare organizație, astfel încât corporațiile mari intră în competiție între ele, iar firmele mai mici la fel. Acest sistem asigură șanse de a câștiga o divizie fiecărui participant, indiferent de dimensiunea organizației reprezentate.

Medaliile 

Se acordă participanților care se plasează pe locurile 1, 2 și 3 la fiecare probă, ca o recunoaștere a realizărilor individuale.

Kids Corporate Games

Sâmbătă seara, pe pârtia Bradul din Poiana Brașov, începând cu ora 17:00 (se va reconfirma vineri la Supercentru), va avea loc Kids Corporate Games, proba schi slalom, la care sunt invitați să participe copiii cu vârste cuprinse între 2 și 16 ani.

Games Party

Petrecerea de anul acesta va avea loc sâmbătă, începând cu ora ora 21:30, la Club Times din Brașov (Bd. Eroilor, Nr. 17) și va avea tema Crazy Hats (cea mai originală pălărie), premiul fiind un week-end la mare, la Summer Corporate Games 4-6 septembrie 2020 (premiul include: o cameră dublă cu mic dejun pentrudouă nopți și participarea la oricare dintre sporturi, la alegere). Toți cei care se califică în finală vor primi câte un Voucher pentru o băutură gratuită, iar primii 3 vor intra în decisiv, unde câștigătorul se va stabili pe baza aprecierilor participanților, adică pe nivelul de gălăgie făcut Va fi epic, nu ratați!

Ceremonia de acordare a trofeelor și medaliilor

Duminică, 2 februarie, ora 16:00, la Hotel Kronwell din Brașov, va avea loc ceremonia de premiere. Se vor acorda trofeele pe sporturi, pe divizii și marile trofee – Trofeul medaliilor, Trofeele diviziilor și Trofeul “Sport For Life”. Pentru toate sporturile, ceremonia de acordare a medaliilor se va face, de regulă, imediat după terminarea probei sportive, cu excepția celor de schi și snowboard, unde este necesară cumularea și validarea timpilor obținuți, plus centralizarea datelor. De aceea, premierea pentru aceste 3 discipline sportive se va face la Centrul de Agrement din Poiana Brașov, acolo unde au loc și întrecerile de bowling și tenis de masă, de la ora 17.30-18.00. Inclusiv premierea Kids Corporate Games, desigur.

Regulamentul general al competiției:

https://www.corporate-games.ro/ro/reguli

Informații și regulament pentru fiecare sport în parte:

https://www.corporate-games.ro/ro/edition/31-ian%E2%80%922-feb-2020-winter-games

Programul și locațiile evenimentului:

https://corporate-games.ro/

Regulile generale de Protecția Muncii și declarația de sănătate pe propria răspundere le poți descărca de aici:

https://corporate-games.ro/ro/download

Vremea în Brașov:

https://www.accuweather.com/ro/ro/brasov/287345/weather-forecast/287345

Program transport în comun către Poiana Brașov:

https://www.ratbv.ro/afisaje/20-dus.html

https://www.ratbv.ro/afisaje/20-intors.html

Adrese utile – Supercentru și cazare

Hotel Kronwell Braşov

Hotel Piatra Mare Poiana Brasov

Ne așteaptă un weekend încărcat cu zăpadă, voie bună, adrenalină și multe premii!

Mult succes tuturor! Go, CGS!

We play together, we win together!