Ghidul tău pentru Winter Corporate Games 2019

Vineri, 25 ianuarie, se va da startul ediției din acest an a Winter Corporate Games! Sunteți pregătiți pentru un weekend plin de adrenalină și distracție? În joc sunt multe premii, iar noi avem avantajul de a participa cu 175 de concurenți înscriși la 12 din cele 15 discipline sportive din competiție.

Pentru a cincea oară consecutiv, CGS România participă la Winter Corporate Games în calitate de sponsor al evenimentului. Timp de trei zile, în acest weekend, la Brașov, ne vom întrece cu peste 1.100 de corporatiști, din 46 de companii, la 12 sporturi: alergare winter, badminton, baschet în 3, biliard, bowling, fotbal în 6, sanie, schi Super G, snowboard, snow tubing, tenis de masă, tir.

Îți lăsăm aici un ghid complet, cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a porni la drum pregătit :). Vom fi alături de toți colegii noștri înscriși în concurs, îi vom încuraja și vom sărbători împreună fiecare reușită. Iată tot ce trebuie să știi despre eveniment:

Înregistrare

Evenimentul de deschidere, va avea loc, ca în fiecare an, vineri, în 25 ianuarie, între orele 17:00-20:00. Ne întâlnim cu toții la Sala de Conferință Hotelului Kronwell din Brașov, pentru a ne cunoaște, pentru a vă valida participarea și pentru a intra în contact cu ceilalți participanți. De asemenea, atunci vei afla ultimele detalii legate de competiție și vei primi legitimațiile și numerele de concurs. Îți reamintim că prezența la Supercenter este obligatorie pentru toți participanții, atât pentru a îndeplini formalitățile legale legate de protecția muncii, dar și pentru a fi informat despre ultimele noutăți legate de sportul la care vei participa.

Aici trebuie să ai la tine următoarele:

  • O poză tip pașaport
  • Registration Guide (formular A4)

ID Card

La începutul întrecerilor sportive și oricând în timpul acestora, la cererea organizatorilor, concurenții trebuie să prezinte legitimația de participare, aceasta fiind obținută după efecturea procedurilor de înregistrare de la Hotel Kronwell.

Competițiile sportive

Unul din conceptele fundamentale este sistemul dual de punctaj: sportivii punctează atât pentru medalii, cât și pentru clasamentul organizației din care fac parte.

După înregistrare, nu este posibilă schimbarea componenţei echipelor sau a probelor la care un participant este înregistrat. Substituirea de persoană/identitate, comportamentul nesportiv, necivilizat sau folosirea unui limbaj neadecvat culturii corporatiste, neprezentarea sau întârzierea la locaţia sportivă, refuzul de a începe sau de a continua o anumită întrecere sportivă, se pot sancţiona cu avertisment, depunctare, pierdere prin forfeit (0 puncte), suspendarea şi chiar eliminarea din competiţie a celor în cauză.

Participarea la întrecerile sportive sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor halucinogene este strict interzisă. De asemenea, fumatul şi consumul de alcool în incinta bazelor/locaţiilor sportive, sunt interzise.

Situaţii neprevăzute

Conform art. 3 din regulament, organizatorii îşi rezervă dreptul de a decala, reprograma, amâna, modifica, anula o anumită întrecere sportivă în acele situaţii neprevăzute (condiţii meteo nefavorabile, defecţiuni tehnice etc.) care ar putea genera incertitudini referitoare la siguranţa participanţilor.

Limba oficială

Limba oficială a jocurilor este româna.

Coordonatorul sportiv

Reprezentantul organizatorilor de la masa oficială reprezintă autoritatea supremă. Acesta, împreună cu arbitrii şi personalul auxiliar vor colabora în vederea unei bune organizări şi desfăşurări privind întrecerile sportive.

Asistență medicalã 

Toate întrecerile sportive organizate sub egida Corporate Games beneficiază de asistenţă medicală.

Sistemul de punctaj

Clasamentul corporațiilor este calculat pe baza primilor opt clasați în fiecare întrecere. La sporturile pe echipe, acest punctaj se multiplică cu numărul de participanți.

Diviziile campionatului

Se bazează pe numărul de participanți cu care intră fiecare organizație, astfel încât corporațiile mari intră în competiție între ele, iar firmele mai mici la fel. Acest sistem asigură șanse de a câștiga o divizie fiecărui participant, indiferent de dimensiunea organizației reprezentate.

Medaliile 

Se acordă participanților care se plasează pe locurile 1, 2 și 3 la fiecare probă, ca o recunoaștere a realizărilor individuale.

Parada și ceremonia de acordare a premiilor

Sâmbătă seara, pe pârtia Bradul din Poiana Brașov, începând cu ora 17:00, va avea loc Kids Corporate Games, proba schi slalom, la care sunt invitați să participe copiii cu vârste cuprinse între 2 și 16 ani. Apoi, începând cu ora 18:30, va avea loc ceremonia de premiere pentru sporturile de sâmbătă. La final, va avea loc Marea Paradă – coborârea cu torțe și apoi momentul magic al lampioanelor chinezești și Tenis ball hit out, când se vor oferi premii celor care vor prinde mingile de tenis ce vor fi lansate de pe scenă. Nu ratați acest eveniment unic din cadrul Winter Corporate Games!

Games Party

Petrecerea de anul acesta va avea loc sâmbătă, începând cu ora ora 21:00, la Club Capra Neagră din Poiana Brașov și va avea tema ABBA. 🙂 Deci, sunt așteptați cât mai mulți Bjorn, Benny, Agnetha, dar și Anni-Frid! Desigur, de mare succes pot fi și costumele inspirate de melodiile lor, de anii ‘70 sau de Suedia sau orice are legătură cu tema și să nu uităm de marele premiu – un weekend la mare pentru două persoane! Așadar, dați frâu liber imaginației și creativității.

Ceremonia de acordare a trofeelor și medaliilor

Duminică, 27 ianuarie, ora 16:00, la Hotel Kronwell din Brașov, va avea loc ceremonia de premiere. Se vor acorda medaliile pentru celelalte sporturi și se vor oferi trofeele pe sporturi, pe divizii și marile trofee – Trofeul medaliilor, Trofeele diviziilor și Trofeul “Sport For Life”.

Ești medaliat cu aur la Winter Corporate Games?

Atunci poți alege să participi fără plata taxei de intrare la Amsterdam Corporate Games, în 28-30 iunie, într-o experiență care va contopi adrenalina întrecerilor sportive cu atracția și fascinația renumitului Amsterdam. Lista sporturilor și programul sunt disponibile aici.

Regulamentul general al competiției:

https://www.corporate-games.ro/ro/reguli

Informații și regulament pentru fiecare sport în parte:

https://www.corporate-games.ro/ro/edition/25%E2%80%9227-ian-2019-winter-games

Programul și locațiile evenimentului:

https://www.corporate-games.ro/sites/default/files/programs/Program%20Winter%202019%20coral_opt_opt.pdf

Regulile generale de Protecția Muncii și declarația de sănătate pe propria răspundere le poți descărca de aici:

https://corporate-games.ro/ro/download

Vremea în Brașov:

https://www.accuweather.com/ro/ro/brasov/287345/weather-forecast/287345

Program transport în comun către Poiana Brașov:

https://www.ratbv.ro/afisaje/20-dus.html

https://www.ratbv.ro/afisaje/20-intors.html

Biroul de informaţii şi obiecte pierdute

Hotel Kronwell Braşov

 

Ne așteaptă un weekend încărcat cu zăpadă, voie bună, adrenalină și multe premii!

 

Mult succes tuturor! Go, CGS!

We play together, we win together!