Ghidul tău pentru Winter Corporate Games 2017

A mai rămas puțin timp până la startul ediției din acest an a Winter Corporate Games! Sunteți pregătiți pentru un weekend plin de adrenalină și distracție? În joc sunt multe premii, iar noi avem avantajul de a participa cu 179 de concurenți înscriși la toate cele 13 discipline sportive din competiție.

Pentru a treia oară consecutiv, CGS România participă la Winter Corporate Games, în calitate de partener oficial și sponsor principal, cu 5 echipe de fotbal, o echipă de fotbal-tenis, două echipe de volei pe zăpadă și o echipă de baschet. Timp de trei zile, în acest weekend, la Brașov, sute de sportivi amatori se întrec în 13 sporturi: alergare winter, baschet în 3, biliard, bowling, fotbal în 6, fotbal-tenis, schi slalom paralel, schi Super G, snowboard, snow tubing, tenis de masă, tir și volei pe zăpadă.

Ți-am pregătit aici un ghid complet, ca nu cumva să îți irosești orele de antrenament pentru competiție căutând informații și să pornești la drum pregătit :). Vom fi alături de toți colegii noștri înscriși în concurs, îi vom încuraja și vom sărbători împreună fiecare reușită. Iată care sunt principalele informații de care vei avea nevoie:

Înregistrare

Evenimentul de deschidere, va avea loc, ca în fiecare an, vinerea, în 27 ianuarie, între orele 17:00-20:00. Ne întâlnim cu toții la Sala de Conferință Hotelului Kronwell din Brașov, pentru a ne cunoaște, pentru a vă valida participarea și pentru a intra în contact cu ceilalți participanți. De asemenea, atunci veți afla ultimele detalii legate de competiție și veți primi legitimațiile și numerele de concurs.

Aici trebuie să aveți la voi următoarele:

  • Declarația pe propria răspundere completată
  • O poză tip pașaport
  • Registration Guide (formular A4)

ID Card

La începutul întrecerilor sportive și oricând în timpul acestora, la cererea organizatorilor, concurenții trebuie să prezinte legitimația de participare, aceasta fiind obținută după efecturea procedurilor de înregistrare de la Hotel Kronwell.

Competițiile sportive

Unul din conceptele fundamentale este sistemul dual de punctaj: atleții punctează atât pentru medalii, cât și pentru clasamentul organizației din care fac parte.

După înregistrare, nu este posibilă schimbarea componenţei echipelor sau a probelor la care un participant este înregistrat. Substituirea de persoană/identitate, comportamentul nesportiv, necivilizat sau folosirea unui limbaj neadecvat culturii corporatiste, neprezentarea sau întârzierea la locaţia sportivă, refuzul de a începe sau de a continua o anumită întrecere sportivă, se poate sancţiona cu avertisment, depunctare, pierdere prin forfeit (0 puncte), suspendarea şi chiar eliminarea din competiţie a celor în cauză.

Participarea la întrecerile sportive sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor halucinogene este strict interzisă. De asemenea, fumatul şi consumul de alcool în incinta bazelor/locaţiilor sportive, sunt interzise.

Noutăți privind locațiile sportive

Bowling: Centrul de Agrement din Poiana Brașov

Biliard: Club Arta

Baschet în 3: Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași

Schi și Slalom: Pârtia Lupului, Poiana Brașov

Situaţii neprevăzute

Conform art. 3 din regulament, organizatorii îşi rezervă dreptul de a decala, reprograma, amâna, modifica, anula o anumită întrecere sportivă în acele situaţii neprevăzute (condiţii meteo nefavorabile, defecţiuni tehnice etc.) care ar putea genera incertitudini referitoare la siguranţa participanţilor.

Limba oficială

Limba oficială a jocurilor este româna.

Coordonatorul sportiv

Reprezentantul organizatorilor de la masa oficială reprezintă autoritatea supremă. Acesta, împreună cu arbitrii şi personalul auxiliar vor colabora în vederea unei bune organizări şi desfăşurări privind întrecerile sportive.

Asistență medicalã 

Toate întrecerile sportive organizate sub egida Corporate Games beneficiază de asistenţă medicală.

Sistemul de punctaj

Clasamentul corporațiilor este calculat pe baza primilor opt clasați în fiecare întrecere. La sporturile pe echipe, acest punctaj se multiplică cu numărul de participanți.

Diviziile campionatului

Se bazează pe numărul de participanți cu care intră fiecare organizație, astfel încât corporațiile mari intră în competiție între ele, iar firmele mai mici la fel. Acest sistem asigură șanse de a câștiga o divizie fiecărui participant, indiferent de dimensiunea organizației reprezentate.

Medaliile 

Se acordă participanților care se plasează pe locurile 1, 2 și 3 la fiecare eveniment, ca o recunoaștere a realizărilor individuale.

Parada și ceremonia de acordare a premiilor

Sâmbătă seara, începând cu ora 17:00, va avea loc Kids Corporate Games, proba slalom schi, la care sunt invitați copiii participanților la concurs. Apoi, începând cu ora 18:00, se vor premia următoarele sporturi: Schi Super G, Snow tubing, Alergare, Baschet în 3, Snowboard, Volei pe zăpadă, Fotbal-tenis și Kids Corporate Games. La final, va avea loc celebra paradă cu torțe și lansarea a 500 de baloane cu aer cald.

Games Party

Petrecerea de anul acesta va avea loc la restaurantul Capra Neagră, în Poiana Brașov, și va avea tema Gangsters & Mobsters. 🙂 Cele mai reușite ținute vor fi premiate, așadar dați frâu liber imaginației și creativității.

Ceremonia de acordare a trofeelor și medaliilor

Duminică, 29 ianuarie, ora 16:00, la Hotel Kronwell din Brașov, va avea loc ceremonia de premiere. Se vor acorda medaliile pentru celelalte sporturi: Tir, Fotbal 6, Bowling, Biliard, Schi Slalom Paralel și Tenis de masă și se vor oferi trofeele pe sporturi, pe divizii și marile trofee  Medalist Award și Sport For Life Grand Award.

Informații și regulament pentru fiecare sport în parte

https://corporate-games.ro/ro/edition/24%E2%80%9226-iun-2016-bucuresti

Programul și locațiile evenimentului

https://www.corporate-games.ro/sites/default/files/programs/Programm_0.pdf

Regulile generale de Protecția Muncii și declarația de sănătate pe propria răspundere le poți descărca de aici:

https://corporate-games.ro/ro/download

Vremea în Brașov

https://www.accuweather.com/ro/ro/brasov/287345/weather-forecast/287345

Ne așteaptă un weekend încărcat cu zăpadă, voie bună, adrenalină și multe premii! 🙂

Mult succes tuturor! Go CGS!

We play together, we win together!

#CGSDreamTeam #FriendsPlayingTogether #FriendsWinningTogether