Gânduri bune de la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie

A trecut anul 2021 și perioada Sărbătorilor, unde cu toții ne-am bucurat de compania, fie ea și virtuală, a celor dragi, cât și de momentele prețioase petrecute împreună. Astfel, la sfârșitul anului trecut ne-am gândit și la cei care au nevoie de o mână de ajutor din partea noastră.

Din dorința de a ajuta, în decembrie 2021 am luat din nou legătura cu Căminul De Bătrâni Baia Sprie, Maramureș, unde sunt găzduiți 59 de bătrâni, de care angajaţii au grijă non-stop. Aceştia beneficiază de condiţii decente de trai, însă doar câţiva sunt vizitați de cei din familie cu o frecvenţă săptămânală, în timp ce alţii sunt vizitați doar o dată sau de două ori pe an. Din păcate, unii nu sunt vizitați deloc.

Le mulțumim tuturor colegilor care au reușit să facă un gest minunat pentru acești bătrâni! Astfel, fiecare dintre cei 59 de bătrâni au primit un cadou personalizat din partea voastră, cât și puțină alinare și gânduri bune de Sărbători, ca și cum ar fi acasă, alături de cei dragi!

Bătrânii s-au bucurat cu siguranță, iar noi suntem fericiți că am putut fi alături de ei!

Nu avem cuvinte să descriem emoția care ne-a copleșit văzând că i-ați tratat ca pe bunicii voștri și suntem siguri că și bătrânii au simțit același lucru și mai ales aceeași căldură, când au deschis pachetele de la voi. ❤

Toate cadourile voastre, strânse cu grijă de prin toată țara și din aproape toate sediile noastre, au fost trimise, cu mult drag și gânduri bune, către Căminul De Bătrâni din Baia Sprie.

Drept răspuns, bătrânii vă transmit să aveți parte de bucurie, sănătate și de oameni dragi în anul 2022, așa cum se poate vedea în pozele de mai jos!

Vă mulțumim din inimă! 

#CGSDreamTeam #FriendsDonatingTogether