Fii Moș Crăciun pentru un copil sau un bătrân!

Împreună putem face mai mult pentru toți cei care au nevoie! Se apropie Sărbătorile și, cu atât mai mult, trebuie să ne gândim și la cei care au nevoie de o mână de ajutor din partea noastră. Prin FAPTE BUNE, putem deveni EROI pentru cei din jurul nostru!

Echipa de Resurse Umane a CGS România îți propune să alegi un copil sau un bătrân și să ii aduci un zâmbet de Sărbătorile de Crăciun, oferindu-i un mic cadou. Astfel, continuăm Campania de fapte bune CGS cu îndemnul “Fii Moș Crăciun pentru un copil sau un bătrân!”.

Susține și tu campania noastră prin donații în obiecte (poți dona haine, jucării sau cărți) sau bani, iar noi ne vom asigura că vor ajunge la cei care au nevoie!

În cadrul acestei campanii, vom avea nevoie și de un voluntar din fiecare centru CGS – poți fi chiar TU! – care să ne însoțească la fiecare Casă de copii sau Casă de bătrâni și să “joace” rolul de Moș Crăciun și astfel vom aduce mai multe zâmbete pe chipul copiilor și al bătrânilor nevoiași.

Pentru mai multe detalii despre cum te poți implica în această campanie, adresează-te colegilor de la departamentul de HR, vor fi fericiți să îți povestească totul despre cum poți ajuta în cadrul acțiunilor noastre caritabile.

Urmărește mailurile pentru detaliile legate de donațiile din fiecare sediu!

Îți mulțumim din inimă! 

#CGSDreamTeam #FriendsDonatingTogether