Fă-ți vocea auzită! Participă la V.O.TE. Meetings!

Lansăm un nou program destinat colegilor noștri din cadrul companiei! Suntem peste 3.500 de colegi în echipa CGS România și ne-ar plăcea să putem interacționa cu toți, pentru că experiențele, opiniile și ideile lor sunt extrem de importante pentru noi! Noutatea constă în faptul că am reușit să găsim o soluție și să putem organiza discuții cu reprezentanți din fiecare oraș, iar asta se va întâmpla chiar foarte curând! Inițiativa se numește V.O.TE. (Voice Of The Team) Meetings și se va desfășura în toate cele șase sedii ale CGS România.

De-a lungul timpului, am constatat că arta de a-și asculta angajații reprezintă, probabil, cea mai mare calitate a unei companii. Dorința noastră este ca, încă de la început, toți angajații să știe că ușa noastră le este întotdeauna deschisă: că sunt liberi să discute cu noi despre orice probleme ar putea întâmpina și să-și exprime gândurile, opiniile și personalitatea. Da, opiniile și ideile colegilor noștri contează cu adevărat si, din acest motiv, am decis să organizăm întâlniri cu ei, în toate cele șase sedii din țară.

Prin această inițiativă, dorim să fim mai aproape unii de alții, să ne ascultăm, să facem schimb de idei și impresii și, nu în ultimul rând, să devenim mai conștienți de potențialul nostru de creștere și de atuurile pe care le avem.

Primele meeting-uri vor avea loc în perioada noiembrie-decembrie 2018, în toate cele șase locații, și se vor desfășura sub forma unor discuții în grup.

Așteptăm cu interes să ne întâlnim cu colegii noștri și să descoperim împreună cum putem colabora din ce în ce mai bine! 🙂

Be the VOICE of your TEAM!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether