E vineri? Nu. E Happy Friday!

Cum a început Happy Friday? A început cu un simplu e-mail, dat pe data de 24 iunie. Ce propunere se găsea în e-mail? În fiecare vineri urma să se aleagă o tematică și ziua avea să fie o combinație între sărbătoare și serviciu. Simplu.

„Nu știu câți dintre voi cunosc „conceptul de Happy Friday, des întâlnit în companiile moderne, acolo unde guvernează buna dispoziție și spiritul de echipă, însă îl veți cunoaște. Cu siguranță, la noi nu va avea aceeași semnificație, spun asta pentru că unii dintre noi lucrează și în weekend, deci vinerea nu ar fi chiar ultima zi din săptămână, însă ne vom adapta. 🙂 Prin urmare, venim către voi cu o propunere, aceea de a organiza în fiecare zi de vineri din fiecare săptămână o zi specială pentru noi, în care vom sărbători printr-o tematică stabilită de noi”, așa suna e-mailul primit.

WP_20150703_13_25_15_Rich__highres cgscaciuli

Așadar, în prima vineri, fetele s-au îmbrăcat în buline și băieții în dungi. Apoi, la ediția a doua a Happy Friday, colegii noștri s-au gândit să-și protejeze mințile și să întâmpine luna iulie cu capul acoperit. Cu ce? Cu o pălărie, șapcă, poate chiar o căciulă, fiecare a purtat ce și-a dorit.

Eh, și ce credeți că a urmat la cea de-a treia ediție? A urmat White Sensation CGS! Toată lumea a venit îmbracată în alb și, după cum ei au spus, nu le-a fost teamă că vor fi confundați cu doctorii pentru că ei, medicii, au adoptat un alt trend, mai exact halate verzi, roșii.

20150710_130529 20150710_173337

Apoi a urmat etalarea ochelarilor de soare, un acesoriu indispendabil în aceste zile călduroase de vară, și o frumoasă ediție cu numărul 5, o ediție cu adevărat atipică.

De ce atipică? Pentru că simpaticii colegi de la Brașov s-au gândit să fie iar copii și să strângă jucării! Le-au strâns, le-au ținut pe birou o zi întreagă, iar apoi le-au donat unor coechipieri mai serioși, spun ei. Tare Simpatice au fost însă task-urile pentru cei care le-au primit!

Ei vor trebui să organizeze un spațiu generos pentru jucării, să le păstreze până la adânci bătrâneți, să le spele o dată pe lună, nu de alta, dar teama de acarienii care le-ar putea invada wireless-ul e mare!

20150717_124712 20150717_132913

Ce trebuie să facă cei care primesc jucăriile? Trebuie să le facă o surpriză colegilor de la Brașov!

Vreți să știți surpriza? Sau poate vreți să știți ce urmează? Nu ratați niciun articol de pe blog, venim în curând cu vești noi!

20150724082546