Cum am devenit din nou Sherlock Holmes!

Ați fost selectați pentru a participa la un experiment. Sunteți intrigați? Vă plac misterele, enigmele și puzzle-urile? Credeți că aveți skill-uri de leadership?

“Bunul tău prieten, un aventurier înnăscut, a plecat într-o călătorie plină de mister, în căutarea unor ținuturi neatinse încă de mâna omenească. Te-a invitat să i te alături, atunci când te vei simți pregătit, pentru a face împreună marile descoperiri.

Iată că a venit timpul să îl urmezi în marea aventură! Ți-a lăsat tot ceea ce ai nevoie, în aeroport, într-o valiză de voiaj, împreună cu toate datele de călătorie. Surpriză însă: toate mesajele din valiză sunt cifrate, datele de călătorie sunt atent codate prin puzzle-uri și ghicitori, pe care tu va trebui să le descifrezi într-un interval de timp limitat! În caz contrar vei pierde zborul și vei rata întâlnirea cu prietenul tău, iar aventura va rămâne doar o dorință neîmplinită…

Ești pregătit să pornești în marea aventură? Vei reuși să treci testele pe care acesta ți le-a pregătit, să descoperi misterele care îți vor arăta drumul pe care să îl urmezi pentru a te reîntâlni cu prietenul tău?”. Așa a sunat ultima noastră idee de evadare din cotidian.

Aproape 100 colegi din Brașov și București au răspuns în timp foarte scurt provocării și au pășit în camera cu indicii ascunse, puzzle-uri și ghicitori, mesaje și coduri, ce așteptau să fie dezlegate pas cu pas, până la reușita finală: cheia ce deschide ultima încuietoare.

Experiența a fost inedită așa cum reiese și din cuvintele Andreei ”În camerele de evadare am primit într-o valiză de voiaj toate datele de călătorie. Toate mesajele din valiză au fost cifrate, datele de călătorie atent codate prin puzzle-uri și ghicitori, pe care le-am descifrat într-un interval de timp limitat! Altfel, nu puteai termina călătoria și să reîntâlnești prietenii.”

După marea evadare, Andrei ne-a mărturisit următoarele ”În primul rând doresc să vă mulțumesc pentru surpriza plăcută pe care ați organizat-o și la care am avut plăcerea să iau parte. A fost o experiență foarte antrenantă și un prilej excelent de a ne relaxa și a ne elibera de stresul cotidian. Consider că provocarea jocului a fost binevenită, ne-am simțit cu toții foarte bine și am cunoscut colegi noi. Apreciez organizarea foarte bună a evenimentului, atât din partea CGS cât și a celor de la Escape Rooms și aștept cu interes următoarele surprize.”

Patra ne-a dezvălui mai multe detalii despre ”evadarea” în sine: ”Per total a fost o experiență plăcută și interesanta. A fost inedit deoarece nu a trebuit să evadăm dintr-o camera la propriu ci să deschidem diverse cutii. Când am ajuns în sală, persoana care ne-a întampinat a fost foarte amabilă, ne-a explicat foarte clar tot ceea ce avem de facut și faptul că vom porni într-o călătorie în jurul lumii. Am avut ocazia de a lucra în echipă cu câteva persone cu care nu am avut prea mare tangență până atunci. Și am rămas plăcut surprinsă de modul în care s-au descurcat câțiva dintre colegii mei. Fiecare a contribuit în felul sau uni mai mult, însa am reușit să ne descurcăm. Jocul a fost destul de complex, foarte multe detalii, în fiecare cutie erau neașteptat de multe componente. Bineințeles, au fost destul de multe plasate doar pentru a ne deruta. Am reușit să ajungem până la ultima cutie, însă ne-am blocat, deoarece niciunul din noi nu a luat în calcul un indiciu pe care îl gasisem la începutul jocului. A fost destul de solicitant dar și amuzant. Am avut elemente diverse, o ecuație care ne ducea la ultima cutie unde trebuia să îl aflam pe X și pe Y, chiar și codul morse spre sfârșitul jocului dar și multe mesaje încriptate de care trebuia să ne dăm seama. Sunt încântată că s-a luat această inițiativă și sper ca pe viitor să mai participam la astfel de evenimente”

Misiune îndeplinită, am zice noi:). Acestea fiind zise, ne pregătim pentru noi provocări!

Despre partenerii noștri: www.liveroomescape.ro și www.roomsescape.ro

2016-04-15 18.03.172016-04-15 16.38.112016-04-15 14.53.392016-04-15 13.27.542016-04-14 17.49.252016-04-14 14.55.212016-04-14 13.12.03