Din nou alături de Corona Brașov Wolves, campioana României la hochei!

Începutul acestei toamne vine cu vești bune pentru iubitorii sportului! Continuăm să sprijin echipa de hochei pe gheață Corona Brașov Wolves, cea care a câștigat titlul de campioană a României 2016-2017!

Luni, 4 septembrie, s-a dat startul sezonului competițional de hochei pe gheață 2017-2018, odată cu primul meci din cadrul Campionatului Național al României. Noul sezon intern a debutat pe gheața Patinoarului Olimpic din Brașov, cu două meciuri disputate între campionii României, lupii de la Corona Brașov Wolves și jucătorii de la Steaua Rangers București.

“Lupii” de la Corona, antrenați de Martin Lacroix, au câștigat primul meci din Campionatul Național cu scorul 9-2. Cea de-a doua partidă, disputată marți, 5 septembrie, s-a terminat tot cu victoria brașovenilor, scor 10-3, după un meci dur, dar spectaculos. Sperăm că acest debut plin de victorii le va fi de bun augur până la finalul sezonului, în aprilie 2018!

 width=

„A fost extraordinar să revenim în fața fanilor noștri, abia așteptam să începem meciurile pe gheața de acasă. Aceste două confruntari au fost foarte ofensive și cu multe goluri inscrise. Au fost și momente în care ne-am pierdut concentrarea pe planul apărării, dar e normal să se întâmple asta atunci când domini o echipă, așa cum am făcut-o noi în aceste meciuri. Vă așteptăm la meciuri să ne susțineți, așa cum o faceți de obicei!”, a transmis Martin Lacroix, antrenorul principal Corona Brașov.

„Ne simțim onorați să fim sponsori ai echipei Corona Wolves și suntem mândri că ne aflăm alături de un nume care este un simbol al Brașovului și al sportului de performanță din România. CGS România se implică activ în campanii sociale și activități sportive atât pentru angajați, cât și pentru comunitățile locale în care ne desfășurăm activitatea. Dorim să sprijinim și să promovăm cât mai mult performanța, în domenii diverse, nu doar în sport.” a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

CGS România a decis să fie, pentru al doilea an consecutiv, sponsor al echipei de hochei Corona Wolves Brașov, pe tot parcursul sezonului competițional 2017-2018. Ne mândrim cu faptul că astfel putem contribui la succesul unor sportivi talentați și extrem de dedicați. Așa cum știți, deviza noastră este Sport for life și dorim să ne implicăm în cât mai multe acțiuni de promovare a sportului, fie ca parteneri, fie în calitate de concurenți, iar pentru asta ne bucurăm de susținerea întegii echipe CGS România.

Să le ținem pumnii băieților de la Corona Brașov Wolves pentru următoarea confruntare, ce se va derula vineri, 8 septembrie, în cadrul Erste Liga, când vor înfrunta echipa maghiară DVTK Jegesmedvék.

Go, Wolves! 🙂

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *