Descoperim talentele de lângă noi: Petra, designerul de flori și zâmbete

Am făcut cunoștință, aici, pe blog, cu colegi-dirijori, colegi-pictori-dansatori și colegi care realizează frumoase brătări și genți. Astăzi facem cunoștință cu Petra, care în timpul liber este și designer de flori.

Petra, care lucrează alături de noi din 2012, este mamă, soție, fiică, Senior Team Leader în CGS Romania și, nu în ultimul rând, „Florist”.

1506904_263191240523386_52170786_n

Cum se îmbină cele 5? Petra spune că liantul este compus din foarte puțin somn și foarte multă bună dispoziție! În timpul liber, Petra realizează buchete și o sumedie de aranjamente florale. Și cel mai important este că Petra oferă o experiență completă, de la consiliere până la creație.

Petra afirmă că i-a plăcut dintotdeauna creeze: desene, obiecte, mâncare, orice. Ideea de a realiza aranjamente florale i-a venit după nunta proprie, când totul a fost realizat chiar de ea.

Spune că cele mai frumoase aranjamente florale le-a creat pentru nunta unei prietene. „Avem gusturi similare și a fost o adevărată plăcere să-i transpun ideile în realitate. Chiar dacă am lucrat o zi și noapte și apoi am participat și la eveniment!”.

Îi plac foarte mult anemonele și hortensiile și povestește că i-ar plăcea foarte mult să realizeze decorațiunile și scenografia pentru evenimente artistice, precum expoziții de artă și design și piese de teatru.

397495_226596910849486_56889741_n

Întreaga ei muncă se numește Atelier Deux Fleurs, un proiect care îi aparține atât ei, cât și celei mai bune prietene, iar numele lui vine de la două flori: „noi două”.

Ce spun colegii despre pasiunea Petrei? Spre exemplu, Constanța ne-a mărturisit că tot ceea ce face Petra este din pasiune. „Buchetele sunt atât de reușite și superbe pe cât și implicarea și interesul ei sunt menite să aducă zâmbete pe fețele celor ce îi deservește”.

De asemenea, Constanța a completat că dragostea Petrei pentru flori a început acum foarte mulți ani și a reușit să intre în sufletele oamenilor creând aranjamente și buchete pline de zâmbete și căldură.

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *