Descoperim talentele de lângă noi: Paul, un solist cu o voce unică

Cred că fiecare dintre noi avem o melodie în inimă, doar că unii pur și simplu refuză să o asculte.” – Paul Ivan

“Muzica este magică. Ea te face să simți toate emoțiile în același timp. Ea te poartă prin lumi și stări prin care nu credeai că vei trece vreodată.” Așa începe povestea colegului nostru Paul Ivan, unul dintre cei mai tineri Team Leaderi din CGS România.

Originar din Constanța, Paul s-a mutat la Brașov în urmă cu trei ani, pentru a face parte din echipa noastră de acolo. A început în septembrie 2014, de pe poziția de Agent Relații Clienți, iar un an mai târziu a ajuns pe CGS Walk of Fame, câștigând competiția Performance Loop, în aprilie 2015.

La doar 23 de ani, Paul se bucură de numeroase reușite atât în viața personală, cât și în cea profesională. Faptul că s-a mutat de la mare la munte ilustrează perfect ascensiunea sa în viață și ambiția de a reuși. Nu degeaba motto-ul său este acesta: Viața este un urcuș, dar priveliștea e minunată!

 width=

Ceea ce puțini au știut până acum despre Paul este faptul că este extrem de pasionat de muzică și un solist vocal extrem de talentat. “Eu mi-am descoperit pasiunea pentru muzică încă de mic, când am început să fac parte din corul Școlii Generale Nr. 15 din Constanța. Am continuat să cânt acasă, repetând astfel pentru evenimentele organizate în cadrul școlii.”

Tot în copilărie, Paul a descoperit posturile de televiziune cu muzică și, așa cum ne-a relatat chiar el, de fiecare dată când pornea televizorul și muta canalul TV pe muzică, nu mai putea face nimic altceva. “Ochii și urechile mele erau ațintite acolo și nu clipeam până când piesa nu ajungea la final și intrau spot-urile publicitare. Cred că aș fi câștigat cu brio un concurs anti-clipit. J În acel moment, simțeam o relaxare în corp, ca și cum m-aș fi așezat în pat, după o zi întreagă de muncă. Așa mi-am dat seama că îmi place muzica.”

 width=

Odată cu trecerea timpului, Paul a devenit tot mai interesat să descopere muzica altor culturi, și a început să asculte câte puțin din fiecare. S-a identificat cu stilul pop și pop-rock american alături de care a rămas și pe care îl interpretează astăzi.

“Acum cânt peste tot pe unde merg. Fie că sunt acasă sau la birou, fie că ies în parc cu prietenii ori traversez țara cu trenul alături de ei, într-un joc nebunesc de-al nostru care face parte dintr-o altă poveste, eu cânt. O parte din mine își dorește să „reușească” să mă fac ascultat, doar pentru a le arăta că pot celor care nu au avut încredere în mine, în timp ce cealaltă parte din mine vrea pur și simplu să se facă ascultată, pentru că știe că acolo, undeva, sunt oameni care au nevoie de asta. Oameni care au nevoie să se regăsească în muzica altora pentru ca viața lor să fie cumva mai bună.”

Îi dorim mult succes colegului nostru Paul și vă invităm și pe voi să-l ascultați pe canalul său de YouTube.

 width=

Download:

@soundcloud: https://soundcloud.com/ppaulivan

@reverbnation: https://www.reverbnation.com/ppaulivan

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *