Descoperim talentele de lângă noi: Brățările lui Radu și Vlad, concurență românească pentru Police și Fossil
0
 

Radu și Vlad au realizat primele brățări la vârsta de 8 ani, respectiv 6 ani. Le făceau pentru ei, dar și pentru câțiva prieteni. Povestesc că totul le era la îndemână, de la materiale până la ustensile, având în vedere că tatăl lor era marochiner.

Acum, cei doi frați au obiective mari. Își doresc să se extindă cât mai mult pe plan internațională, dar și pe alte domenii.

Țelul lor este ca, în următorii ani, să depășească Prada, Furla, Fossil și Police, la categoria accesorii pentru bărbați. Ce oferă brățările confecționate de ei? Calitate superioară și un design elegant la prețuri extrem de accesibile.

Radu lucrează în CGS din 2014, iar Vlad s-a alăturat echipei noastre în urmă cu 4 luni. Amândoi spun că joburile pe care le au în CGS le-au oferit posibilitatea să-și dezvolte o serie de abilități pe care acum le aplică în propria afacere.

Lucrând în departamentul de vânzari, cred că e inutil să spun că am învățat să vând. Acest lucru se reflectă în rezultatele pe care le am lunar din mai 2014 până în prezent. Poate că sună puțin a clișeu, dar de când lucrez aici m-am „învățat” pe mine, mai bine spus, m-am dezvoltat foarte mult: am învățat să am mai multă răbdare, am învățat să fiu mai diplomat și am învățat cum să-mi schimb punctul de vedere astfel încât să prezint aceeași situație dintr-o altă perspectivă. Si, pe lângă, am învățat să vorbesc engleză. Pe lângă colectivul excelent și managementul foarte deschis la orice, ador faptul că am posibilitatea să discut cu tot felul de oameni, iar eu sunt o persoană căreia îi place să discute cu oricine, iar prin intermediul acestui loc de muncă pot discuta cu oameni de rând, sportivi, cadre militare, proprietari de afaceri mici, francize, spune Radu.

Pe de altă parte, Vlad spune că a ales CGS Romania pentru a-și dezvolta „selling skill-ul”, dar și abilitatea de a comunica cu o persoană străină prin telefon, deoarece observase îmbunătățiri în tot comportamentul fratelui lui, de la felul cum pune problema până la felul în care vede anumite lucruri.

fotoblog

Radu și Vlad relatează că prima oară au început să realizeze brățări la rsta de 8 ani, respectiv 6 ani, doar pentru ei și pentru câțiva prieteni.

Tatăl nostru fiind marochiner aveam materialele și ustensilele la îndemână. Dar mai nou, totul a început când am vrut să-mi cumpăr o brățară. Căutând, am observat că nu sunt prea multe modele interesante, iar care erau mai estetice și de calitate aveau prețuri care săreau ușor de 300 de lei”, spun colegii noștri.

Astfel, cei doi s-au apucat de treabă și au început să realizeze prima linie de brățări pentru bărbați doar din material de calitate, cu un design elegant, la prețuri accesibile.

De mic am fost pasionat să desenez și să creez, iar părinții și-au dat seamă că sunt și bun la lucrul acesta. La vârsta de 6 ani, îmi făceam propriile brățări din piele, împreună cu fratele meu, și era o plăcere de la a le crea până la a le purta. Ulterior am urmat cursurile școlii de arte din Sibiu după care am urmat facultatea de Artă și Design Cluj Napoca. Reîntorcându-mă la Sibiu, am stabilit că trebuie să încep ceva al meu. Nu știam ce până în momentul în care am vrut să-mi cumpăr o brățară. Am observat că modelele sunt puține, calitatea slabă și prețul foarte ridicat având în vedere calitatea. Atunci a încolțit ideea.

IMG_20150714_111139
Primele modele au apărut la începutul anului 2015, iar acum, Radu și Vlad au peste 20 modele diferite de brățări, două modele de genți unisex și trei tipuri de curele atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

De partea de creație se ocupă Vlad, dar tot timpul se sfătuiesc. Radu se ocupă de partea de vânzare și promovare, din nou ofertele și prețurile stabilindu-le împreună.

Despre partea de dezvoltare de fiecare dată când urmează să facem ceva, ca doi frați buni ce suntem, ne vedem, discutăm lucruri total aleatorii, dar care, într-un final, se potrivesc perfect, iar când le-am pus pe toate cap la cap, ne alegem fiecare atribuțiile și ne anunțăm deadline-urile. Astfel, lucrurile merg ca unse cu mici obstacole ici-colo. Ansamblarea brățărilor și a curelelor se face manual, iar gențile sunt produse într-o fabrică profesională de outsourcing care produce poșete și genți pentru firme renumite, ceea ce oferă produselor noastre o calitate superioară la standarde europene. Momentan, produsele noastre au ajuns în cele mai mari orașe din țară, bineînțeles cu volum mai mare în Sibiu, cât și în străinătate, în țări precum Italia și Anglia.

Trimite-ne CV-ul tău

Leave a reply

Your email addres will not be published.
Required fields are marked with