Descoperim talentele de lângă noi: Alina și figurinele din fetru

Povestea Alinei, cu norișorii a început dintr-o tendință personală naturală spre visare, joc și joacă. Și, crede ea, că și dintr-o dorință de a dărui și de a fi creativă.

Aproape toate obiectele create până acum au apărut pentru cineva anume, aproape toate le-a dăruit. Inspirația vine din ea și de la oamenii care o înconjoară, câteodată pleacă de la un sunet sau de la o culoare, o melodie sau un pasaj dintr-o carte. Pe lângă asta, urmărește și comunitatea creativă prezentă la târgurile handmade, dar și mulți oameni frumoși și talentați de pe site-uri precum Pinterest, Etsy sau Breslo.

Descoperim talentele de lângă noi: Alina Cinjau și figurinele din fetru

Primul norișor a fost o norișoară de fapt, cu fundiță și picioruse. L-a dăruit unei persoane dragi și mai târziu a înteles că a primit un nume și că a inspirat povești.

Descoperim talentele de lângă noi: Alina Cinjau și figurinele din fetru

În general crează accesorii, jucării sau decorațiuni din fetru, pentru că îi plac și pentru că o relaxează. Pe majoritatea le face cadou prietenilor sau echipei sale din CGS. De 1 martie a avut grijă ca toate fetele să primească mărțișoare #noringluga, iar de Crăciun toată echipa a primit decorațiuni pufoase și colorate.

Descoperim talentele de lângă noi: Alina Cinjau și figurinele din fetru

Nu are un personaj preferat, îi place cam tot ceea ce face, fie că sunt norișori, spiriduși sau roboței. De obicei îi ies așa cum și-a imaginat, alteori mai improvizează din mers și-i iese ceva nou, reinterpretat.

Acest hobby o relaxează foarte mult și dacă mai aduce și un zâmbet pe buzele cuiva i se umple inima de soare și bucurie.

Descoperim talentele de lângă noi: Alina Cinjau și figurinele din fetru

Alina lucrează în CGS din 2009 și îi place foarte mult echipa din care face parte deoarece spune ea că „suntem uniți, frumoși, inteligenți.” Consideră că unul din cele mai importante aspecte ale unei cariere de succes este să fii înconjurat de oamenii potriviți.

Iar, în ceea ce privește modul în care îmbină aceste activități ale sale, spune că se completează. În ambele își foloseste creativitatea, răbdarea, viziunea de ansamblu și totodată în ambele are parte de provocări.

Pasiunile ei nu se opresc însă aici, pentru că nu-și pot imagina o viață fără dans, muzică, literatură, trekking sau călătorii.

Pagina Alinei de facebook unde puteți vedea ce-i mai trece prin cap e aici:

https://www.facebook.com/noringluga/

Veți vedea că totul e colorat, jucăuș, naiv sau visător.