Descoperim talentele de lângă noi: Alex, pasionat de mașini

Descoperim noi și noi colegi talentați, cu hobby-uri diverse și pasiuni care mai de care mai interesante. De data aceasta, vi-l prezentăm pe Alex, pasionat de mașini și de pilotaj.

Colegul nostru Alexandru-Adrian Niculescu, are 21 de ani și face parte din echipa CGS România din primăvara acestui an.  Activitatea sa în companie pare să nu aibă nicio legătură cu pasiunea sa pentru mașini, însă, așa cum afirmă chiar el, munca sa este meticuloasă și necesită multă atenție, la fel ca atunci când se află la volanul unei mașini.

Alex se consideră o persoană foarte optimistă, îi place să călătorească, să glumească, este întotdeauna deschis către lucruri noi și se ghidează după sloganul: ești ceea ce gândești. Recunoaște cu sinceritate că nu-i place să se afle pe locul doi, chiar dacă asta înseamnă că, pentru a ajunge pe locul întâi, este necesară să străbată un drum lung, plin de sacrificii.

 width=

Pasiunea sa pentru mașini s-a născut încă de la o vârstă fragedă, de mic fiind atras de mașini modificate. Cu trecerea anilor, această pasiune s-a amplificat, treptat devenind un hobby în toată regula. Cursele, în schimb, sunt cu totul o altă poveste, după cum ne-a povestit Alex. “În jurul vârstei de 14 ani, în blocul în care locuiam aveam un vecin pe nume Iulian Ghela (GTO Tuning) care deține în prezent un service auto. El avea două mașini modificate la care mă uitam tot timpul cu admirație, până când, într-o seară, văzându-mă atât de acaparat de design, sunet, motor, mi-a propus să îl însoțesc la garaj pentru a-mi petrece timpul într-un mod constructiv. Adică tocmai ce trecusem de la privit la fapte. 🙂 Apoi, în anii ce au urmat, l-am urmărit pe la competiții, care aveau loc în România, Bulgaria etc., de acolo transmițându-mi și mie acest virus al curselor.”

 width=

Alex se declară mulțumit de faptul că a avut parte de o îndrumare foarte bună în acest domeniu al curselor, deoarece el nu sunt este un adept al întrecerilor stradale, ci promovează condusul responsabil și eliberarea adrenalinei doar pe pistă, în condiții sigure.

“Pot spune că slujba se îmbină foarte bine cu hobby-ul, deoarece știu că trebuie să fiu o persoană responsabilă la job, fără de care nu aș putea să investesc în visul meu. Este foarte important să găsesc un echilibru în toate sau măcar să fac tot posibilul să-l găsesc și prin adoptarea acestei atitudini, având doar rezultate pozitive”, a mărturisit cu sinceritate colegul nostru.

 width=

Dacă ar avea posibilitatea să se întoarcă în timp, Alex nu ar schimba nimic pentru că, afirmă el,  ambiția este cea care îl ghidează și, indiferent de vremuri, ar avea aceleași așteptări de la el însuși, ba chiar unele și mai mari. “Îmi place foarte mult că și în România s-a început să se investească în Motorsport, iar în viitorul apropiat îmi doresc să dovedesc că nu doar vecinii noștri europeni sau de pe alte continente pot avea mașini puternice și rezistente, ci și noi.”

Alex, noi îți dorim să îți urmezi pasiunea mai departe și să obții rezultatele pe care ți le dorești!

#DescoperimTalente #CGSDreamTeam