Descoperim talentele de lângă noi: Alexandra, specialist în astrologie

 width=Alexandra Munteanu a intrat în echipa CGS România în august 2016, după o perioadă de un an în care s-a dedicat exclusiv studiului astrologiei. Cu o experiență de trei ani într-o altă companie de telecomunicații, Alexandra a debutat la CGS ca agent, iar după trei luni a avut oportunitatea să fie promovată în funcția de Quality Assurance Specialist.

Alexandra este în zodia Săgetător, cu ascendent în Berbec și cu Luna în Leu. Focul spiritual, spune ea, este cel care o ghidează în viață şi pe el se bazează 100%. Acest element al lunii este cel care o ajută să transforme, într-un mod puțin dureros, toate experiențele neplăcute, trăirile interioare, la fel cum focul alchimic transformă elementele joase în metale pretioase. Foarte interesant, nu-i așa?

A început să studieze astrologia europeană, împreună cu toate simbolurile acesteia, în 2014. A urmat cursurile Școlii de Astrologie Fidelia din România, însă cel mai mult s-a autoeducat prin intermediul cărților şi al învățăturilor altor astrologi celebri.

În timpul liber, Alexandra oferă consultații astrologice, horoscoape și diverse sfaturi utile pentru autocunoaștere. “AIM High (Ţinteşte cât mai sus) este sloganul meu, pe care l-am ales după inițialele numelui şi după semnul solar, Săgetător. Astrologia reprezintă un instrument de autocunoaștere şi acceptare de sine, care pe mine m-a ajutat să am o perspectivă mult mai detaliată a personalității mele şi a celor din jur”, ne-a transmis Alexandra, foarte sigură pe ea și emanând o stare de liniște și împlinire.

În prezent, Alexandra se dedică exclusiv citirilor astrologice personale, care necesită un studiu mult mai profund, spre deosebire de un horoscop general. Acesta presupune crearea unei hărți a personalității persoanei vizate. În funcție de anumite informații, ca de exemplu ziua, ora și locul nașterii, Alexandra îți poate dezvălui care sunt trăsăturile tale, dar și ale celor dragi, poți înțelege mai bine de ce unii oameni tind să acționeze într-un fel sau altul și îți poate prezice următorii pași pe care îi vei urma în viață.

Chiar dacă este specializată pe analize astrologice individualizate, totuși, Alexandrei îi face plăcere să le ofere colegilor de la CGS informații, în special atunci când vine vorba despre evenimente astrologie majore care au impact la nivel colectiv.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre activitatea de astrolog a colegei noastre, o puteți urmări pe pagina sa de Facebook sau pe canalul de YouTube.

Mult succes, Alexandra! Să ne ții la curent cu evenimentele astrologice!

 #CGSDreamTeam #DescoperimTalente