De Valentine’s Day, colegii CGS România și-au împărtășit aprecierea

În aceste momente, mai mult ca oricând, avem nevoie de energie pozitivă și gânduri bune, așa că dorim să vă împărtășim câteva fragmente din mesajele minunate, pline de iubire și apreciere ale colegilor noștri, primite cu ocazia Valentine’s Day.

Ne iubim familia, copiii, partenerul de viață, prietenii, orașul în care locuim, jobul, hobby-urile, o carte, animalele, muntele sau marea, iar toate lucrurile bune din viața noastră se întâmplă datorită iubirii!

Astfel, și noi, la CGS România, unde prietenii lucrează împreună, ne-am gândit că ar fi un prilej bun să sărbătorim. Chiar dacă nu suntem împreună mereu, am cerut colegilor să ne împărtășească mesajele lor de apreciere pentru persoanele dragi din echipa lor. Haideți să vedem ce dedicații am primit și….nu uitați că iubirea și aprecierea ne fac, mereu, mai buni!

~De la Badiu Remus pentru Cătălina Tătăruș~

A fost mereu alături de mine atunci când am avut îndoieli, m-a ajutat mereu și a știut întotdeauna să gestioneze fiecare situație cu calm.  Nu mi-aș fi putut imagina un manager mai bun care să mă îndrume și să mă ajute să mă dezvolt și mai mult în cadrul CGS.

Îi mulțumesc mult Catalinei și, de asemenea, colegilor mei care mă ajută să mă dezvolt în fiecare zi.

~De la Laura Negoi pentru întreaga echipă~

WE’RE A TEAM.

Whatever you lack, I got you. We will balance each other out. Minor setback? Guess we’ll make a major comeback. Bad Day? Well, I promise you a better year. You need support? I’ll be your backbone. I’ll keep you motivated and at the top, always.

Shout out to THE MOST AMAZING team in CGS:

– Andra – goddess of love and chaos

– Alex – god of mischief and feelgood

– Cristi – god of sarcasm and wit

– Anca – goddess of nurture and care

– Georgiana – goddess of cuteness

– Raluca N – goddess of sassiness and hiding

– Raluca M – goddess of peaceful songs

– Irina -tamer of boys and volumes

– Răzvan – god of deadlines

– Rareș – god of derpiness

– Dani – god of strong independent men

– Dragoș – god of under the radar awesomeness

Goddesses of potential: Andreea, Denisa, Monica, Mirela, Anca, Elena

HUGE LOVE AND RESPECT FOR ALL OF YOU STAY AWESOME!

~De la Gircu Amalia pentru Baloiu Dan Robert, Adelina Popescu, Andreea Turbatu, Raluca Cirstea & Roxana Beuran~

În prima mea zi de Valentine’s Day în cadrul companiei, aș vrea să transmit câteva cuvinte colegului meu Baloiu Dan Robert și, de asemenea, și colegelor Adelina Popescu, Andreea Turbatu, și celui mai bun Team Leader – Raluca Cirstea, cât și fostului meu trainer – Roxana Beuran și către restul colegilor.  Mi-au fost de ajutor când aveam mai mare nevoie, m-au susținut în inițiativele mele, mi-au spus o vorbă bună când eram supărată, m-au făcut fericită. Fericirea înseamnă multe lucruri, în mod clar, dar unul dintre ele este plăcerea de a lucra alături de oameni minunați, care sunt o adevarată inspirație pentru tine, deci le mulțumesc! 

Încep prin a mulțumi,

Pe dragul meu coleg numi

Robert, un suport necontenit

Și un om deosebit.

Când îl pune cineva

Știe bine a învăța

Lăudat și fericit

E colegul nostru iubit.

Mai departe, Adelina

La greu tu m-ai ajutat,

La început de mine te-ai amuzat,

La bine te-ai bucurat,

Împreună noi am stat,

Și speranța tu mi-ai dat,

Cea mai bună psiholoagă,

Adelina noastră dragă !

Primii pași împreună i-am făcut

Pauzele împreună le-am petrecut.

Am prieteni foarte mulți.

Fiecăruia-i spun: ” M-ajuți?”

Dau răspunsuri pozitive.

Să-i iubesc – îmi dau motive.

Dragă noastră, TL Raluca

Este, fără îndoială, o scumpă comoară

Vreau să-afli că te iubim

Sănătate îți dorim.

Ești cea mai bună, ne iubești

Tot ce-i bun tu ne dorești

Ne înveți cum să muncim,

Să muncim și să iubim.

Noi frumos îți mulțumim

Pentru grija ce-o primim

Îți dorim să ai răbdare

Câtă apă este-n mare.

Draga noastră Roxana,

Îți dorim să ai în viață

Elevi buni, să ai povață

Mereu la fel de frumoasă!

Noi deja am terminat

Procedurile de învățat

Și îți mulțumim cu drag

Că ne-ai adus pe-al companiei prag!!

Uneori, nu apreciem

Lucrurile mărunte, importante

Cafeaua cu colegii sau pauzele de care beneficiem

Momentele, întâmplările amuzante

Eu am învățat să mă bucur,

Și să fiu recunoscătoare

Că am colegii de serviciu

Ce sunt mult mai mult decât colegi!

Atunci când ajungi la noul loc de muncă sau, în cazul meu, primul loc de muncă, unii colegi te privesc cu răceală, alții cu indiferență și alții încearcă să te facă să te simți că acasă. Cu toții ați fost unii dintre acești colegi care au reușit să mă facă să vin cu drag la serviciu și să ajung unde am ajuns astăzi! Iar acum chiar dacă am început să lucrez de acasă, este minunat că în continuare putem comunica între noi și suntem destul de apropiați. Pentru mine experiența CGS a avut o mare influență în viață mea, m-a ajutat să mă dezvolt pe toate planurile, iar pentru acest lucru vreau să vă mulțumesc tuturor! 

#ShareTheCGSLove 💞

~De la Manea Georgiana Raluca~

Happy Valentine’s Day Y’all!

Întotdeauna când porneșți singur pe un nou drum în viață îți faci infinite scenarii în cap. E inevitabil să nu te gândeșți la oamenii cu care vei lucra și la oamenii care te vor ajută să lucrezi cu ei. Majoritatea celor pe care i-am întâlnit în CGS de-a lungul anilor au menționat că acest job ar fi trebuit să fie ceva temporar, ceva care să nu dureze mai mult de două sau trei luni. „E un job de vară, că să pot să rămân în cămin pe timpul vacanței”. De foarte multe ori am auzit asta. Pentru alții însă a fost mai mult decât un job.

Mă regăsesc printre oamenii care au 5 ani în această companie. Cumva a devenit o a două casă pentru mine. Și nu zic asta doar pentru că la un moment dat îmi petreceam mai mult timp la muncă decât acasă. Spun acest lucru deoarece colectivul a fost și este în continuare unul mai mult decât plăcut. Este un colectiv cu care se prea poate să împărți și casa, pentru că pe lângă faptul că sunteți colegi de muncă, ați devenit și prieteni foarte buni și șțiți cum e să ai nevoie de odihnă după o tură de noapte, tocmai de-aia nu vor face prea multă gălăgie cât timp tu dormi. Este un colectiv care ar putea să îți dăruiască cel mai bun prieten ce ar putea fi alături de ține pentru tot restul vieții. Este un colectiv plin de oameni tineri, oameni care te vor face să simți că eșți încă în liceu și oameni care întotdeauna te vor înțelege. Este un loc în care poți să evoluezi, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Este un loc care îți va oferi destul de multe șanse pentru viitor și care te va pregăți pentru viață. Este un început bun cu care trebuie să rezonezi încă de când ai pășit pe floor-urile astea imense. Și este un loc pe care n-ai cum să nu-l iubeșți și n-ai cum să nu-i mulțumești, pentru că ti-a dăruit atât de multe amintiri frumoase. Tocmai de aceea poți să îl compari cu iubirea aia de care nu o să uiți niciodată, dar care mereu te-a ajutat în relațiile ce-au urmat.

Mi-ar fi foarte greu să adresez cuvintele acestea unei singure persoane, mai ales că au fost atât de mulți oameni care m-au ajutat de-a lungul anilor. Mi-ar fi greu și să fac o lista cu toți care mi-au fost alături, dar cu siguranță se știu. Unii încă sunt aici, alții au plecat. Dar tuturor aș vrea să le mulțumesc pentru că au făcut parte din experiență mea de până acum în CGS. Sper că unii să nu dispară niciodată.

~De la Coticeru Veronica pentru Mădălina Avrigeanu~

Numele meu este Veronica și lucrez în cadrul companiei CGS de puțin peste 7 ani. În toți acești ani am cunoscut multe persoane minunate, unele care au plecat și altele care au rămas în companie, dar care mail ales au rămas în inima mea.

Sloganul CGS “Friends working together” este cât se poate de adevărat! În acest moment fac parte din departamentul de asigurare a calității din Brașov. Știu, sunt norocoasă pentru că sunt mereu la munte! Dar sunt și mai norocoasă pentru că am avut și am prilejul de a lucra cu niște oameni minunați, printre care Mădălina Avrigeanu!

Eu și Mădă suntem colege de aproximativ 4 ani, și prietene bune de 3 ani. Ea a fost întotdeauna lângă mine, cu completări pe meeting-uri, cu o a două opinie din punct de vedere codre a apelurilor, dar și în viață personală.

Mădă este o persona inteligentă, emotivă uneori, dar și organizată. Este intodeauana stâlpul meu de susținere la muncă și face că timpul petrecut aici să zboare mai ușor și mai frumos, mai ales în pauze (ce parfumuri îți mai cumperi luna asta? 😊 ). Pot spune sincer că o apreciez enorm, o respect și o iubesc!

Îți mulțumesc, Mădă, pentru că ești tu!

Îți mulțumesc CGS pentru oprtunitatea de a transformă colegii în prieteni și prietenii în familie!

~De la Burlan Alberto-Daniel~

Știți sentimentul acela cănd te trezești cu o poftă imensă de muncă și bucurie pe față? Asta simt eu in fiecare dimineață datorită echipei din care fac parte, nu suntem o adunătură de oameni care abia așteaptă să termine programul, suntem prieteni ce se ajută între ei și încearca tot mai mult sa se apropie unul de celălalt. Sunt recunoscător pentru tot ce înseamnă CGS, CGS is home!

~Cosmin Băleanu

~De la Tudor Mădălina pentru Diana Diță~

Managera mea (Diana Diță) este un om bun și înțelegător, alături de mine la bine, dar mai ales la greu. Cum mă susține mereu și nu se supără la ironiile mele, o să îi dedic o epigramă (copiată, nu inventată):

Negociere cu șefa…

Șefa mea, fără cuvinte,

Doar din ochi pricepe toate;

Numai cât te uiți la dansa 

Și răspunde: „Nu se poate!”

Colegul meu, Alexandru Pintilie, deși încărcat cu muncă până peste cap, pentru că pe lângă serviciu muncește încontinuu la construcția propriei case și are și o fetiță până în 2 anișori, a venit repede într-o seară că să îmi aducă un spray anti-arsuri, după ce un ulei încins s-a răzbunat pe mine. Cum el este mereu calm și gata să ajute, o să-i dedic tot o epigramă:

Prietenul bun…

Pe mulți de inviți la un pahar,

Nu prea știi ce te paște;

Dar că Pinti, prieten mai rar,

Când te arzi, se cunoaște!

~De la Claudia Ștefan~

~Sofronie Mihai Alin pentru Adriana Dobrin~

Puțini sunt oamenii care lasă o amprenta asupra ta. Cu toate astea, Adina (Dobrin) a fost unul din puținii oameni care au reusit să facă asta cu mine. Ea este un Team Leader excepțional, iar pe lângă asta, este și un prieten remarcabil. Nu o văd doar că un Team Leader capabil, o văd că pe un om pe care mă pot baza, o persoană pozitivă care știe cum să îți ridice moralul chiar și în cele mai proaste zile. E mereu dispusă să mă ajute nu doar în intermediul muncii, ci și în situați personale, ca orice prieten adevărat. Optimismul și dedicarea ei m-au inspirat, m-au ajutat să îmi văd calitățile, și părțile bune. Mereu mi-a amintit că nu sunt perfect, dar mi-a amintit și faptul că trebuie să mă valorific. Este o persoană căreia îi pasă, o persoană determinată și atentă care încearcă mereu să ne ofere un gând bun. O apreciez și o admir foarte mult, atât pentru profesionalismul ei, cât și pentru felul ei de a fi. We need more people like Adina!

~Maria Mihaela Belgiu pentru Cati si Denisa~

Cu ocazia zilei de Valentine’s Day 💖 vreau să-mi exprim mulțumirea și iubirea pentru colegele mele din imagine și ceilalți colegi care m-au încurajat de când am făcut primul pas în CGS. Dacă nu erau colegele din imagine, Cati și Denisa poate jobul acesta mi se părea greu sau plictisitor, însă datorită lor am venit cu drag la muncă, ziua îmi trecea super repede alături de ele, munca pe care o făceam îmi era foarte ușoară și reușeam să am rezultate bune în fiecare zi. Glumind, povestind, avându-ne una pe cealaltă și sprijinindu-ne de fiecare dată, am reușit cu zâmbetul pe buze să facem treabă bună și să ne bucurăm de fiecare zi în cadrul CGS! Vă mulțumesc fetelor pentru sprijinul acordat și toate momentele frumoase de neuitat în compania voastră! Un Valentine’s Day plin de fericire vă doresc tuturor! Mulțumesc! 💞💞💞

~Ștefania Avramescu pentru echipa ei și Maria Onișor~

Numele meu este Ștefania Avramescu și lucrez în cadrul companiei CGS de aproape 2 ani. În prezent fac parte din cel mai frumos proiect în care am fost până acum, după parerea mea. 

Sunt norocoasă pentru că lucrez cu oameni minunați, oameni pe care poate nu i-am văzut vreodată în realitate, dar care mi-au fost alături la orice pas cu cele mai bune sfaturi. 

Maria Onișor este Team Leader-ul meu și ne cunoaștem de 1 an și câteva luni. Apreciez foarte mult că este atât de prietenoasă și de susținătoare cu noi, lucru care m-a ajutat să învăț și să cresc mult în ceea ce fac. 

La început nu eram sigură pe mine, nu eram sigură că este locul meu în acest proiect, dar Maria a crezut în mine și datorită ei mi-am stabilit obiectivele și le-am realizat. 

      Îți mulțumesc, Maria, pentru tot! Mă bucur că lucrez cu cineva care mă inspiră în fiecare zi.😊

      Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce înseamnă CGS!🥰

~De la Cosmin Băleanu pentru echipa sa~

O să încep prin a spune că deși am ajuns aici din pură întâmplare, CGS a devenit foarte repede ca o familie pentru mine și nu regret nicio secundă decizia de a rămâne și de a mă implica în proiectul din care fac parte. Am reușit să am o legătură strânsă cu majoritatea oamenilor cu care am interacționat și din partea multora am simțit foarte multă încredere și susținere și pot spune că este un sprijin de care chiar aveam nevoie în ultima perioadă. Sunt recunoscător atât pentru cadrul social pe care CGS mi l-a oferit, cât și pentru ocazia de a promova în proiect!

Îmi îndrăgesc toți colegii, le mulțumesc pentru prietenie, pentru respectul reciproc și desigur pentru tot ajutorul pe care l-am primit!

I love you all guys, keep up the good work!

Dragilor, așteptăm de la voi, oricând, mesaje de apreciere și gânduri bune pentru colegii voștri. 💕

#ShareTheCGSLove

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *