Cum a fost la târgurile de cariere din această primăvară

Așa cum v-ați obișnuit deja, la fiecare început de primăvară participăm cu entuziasm la cele mai mari târguri de cariere din țară. În luna martie, nu am ratat ocazia de a ne întâlni cu cei interesați de un post în domeniul nostru de activitate, de a le prezenta ofertele noastre de joburi, stilul de lucru și oportunitățile de avansare în carieră. Am constatat cu bucurie că tot mai mulți candidați sunt dornici să experimenteze lucruri noi, să cunoască oameni interesanți și chiar să-și schimbe traseul profesional pentru un mediu de lucru mai dinamic.

Primul eveniment la care am participat a fost Târgul de Cariere din Sibiu, care a avut loc în perioada 13-14 martie. Colega noastră, Lavinia Adi, recruiter în cadrul centrului nostru din Sibiu, ne-a împărtășit câteva impresii de acolo:

„Ca de fiecare dată, experiența TDC este una unică prin prisma interacțiunii atât cu candidații, cât și cu companiile din toate domeniile. Organizatorii au reușit să ne impresioneze prin locație, spațiul generos pe care l-am avut la dispoziție, photobooth și experiența VR. Standuri fel de fel și give-aways originale – toate au făcut ca această experiență să fie una interesantă atât pentru noi cât și pentru participanți (posibili viitori colegi 🙂). Rata prezenței la târg mi s-a părut mai mare decât în ceilalți ani, ceea ce ne bucură foarte mult. Am avut plăcerea de a discuta cu candidații, de a le oferi detalii despre job-uri, companie, mediul de lucru și de a-i invita să ne cunoască mai bine, “în mediul nostru”. Overall, experiența TDC este mereu energică, pozitivă și foarte prietenoasă.

 width=

Am avut parte, din nou, de o experiență extrem de plăcută și la Târgul de Cariere din Brașov, în perioada 20-21 martie. Am profitat de această ocazie și am stat de vorbă cu toți cei care se aflau în căutarea unui loc de muncă sau care doreau să facă cunoștință cu câțiva dintre specialiștii noștri, pentru a afla ce beneficii pot obține de pe urma unui job din cadrul companiei noastre.

 width=

În 23 și 24 martie, la Sala Palatului din București, s-a desfășurat ediția cu numărul 24 a celui mai important eveniment de recrutate din România – Angajatori de TOP București.

La Skillshop organizat de compania noastră și intitulat „Be more than a candidate, create your personal brand”, au participat o mulțime de tineri interesați de o carieră în cadrul echipei CGS România. Pe parcursul prezentării susținute de colegele noastre Alexandra Harabulă – Department Manager și Cristina Bușilă – Recruitment Specialist, participanții au învățat cum să se diferențieze de ceilalți candidați și de ce este bine să-și creeze propriul brand personal.

 width=

Și de data aceasta, am reușit să facem ca standul nostru să devină punctul principal de atracție al evenimentului, prin trucurile de magie și glumele savuroase ale  invitatului nostru special – Augustin Magicianul! El a întreținut atmosfera și a transmis participanților atât de multă bună dispoziție, încât toți cei care au trecut pe la standul CGS România s-au încărcat cu energie pozitivă! 🙂 Drept dovadă stau feedback-urile pozitive și pline de entuziasm primite din partea participanților:

“Experiența târgului de joburi Angajatori de TOP a fost foarte plăcută pentru mine, deoarece mi-a oferit oportunitatea de a cunoaște foarte mulți oameni interesați și de a-mi găsi un job care să-mi aducă mai multe provocări. Recunosc că ceea ce m-a atras la standul CGS a fost sacoul strălucitor al magicianului J și mulțimea de oameni adunată în jurul lui. Atmosfera era atât de relaxată și de plăcută, mai degrabă ca la un festival, nu ca la un târg de joburi. Am fost întâmpinată cu prietenie, dar și cu profesionalism și am primit toate informațiile de care aveam nevoie.Miruna, participant la Angajatori de TOP București

Dacă dorești și tu să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul tău pe adresa de e-mail [email protected]!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether