Colegul nostru, Robert Botezan, a fost marea surpriză de la „X Factor”!

Sperăm că ați avut ocazia săptămâna trecută, în cadrul ediției a patra din sezonul 9 „X Factor” să îl cunoașteți pe Robert Botezan, un artist surprinzător, care a impresionat juriul cu piesa „Lucifer”, compusă chiar de el! Dacă nu, puteți vizualiza audiția lui chiar aici:

 

 

Născut la Sibiu, Robert este colegul nostru de aproape un an și își împarte timpul între job-ul din Sibiu din cadrul companiei noastre și cariera muzicală în București.

Începând cu vârsta de 13 ani, muzica a devenit centrul de interes al artistului, acesta specializându-se pe parcursul vieții profesionale în tehnica vocală și arta spectacolului de tip performance.

Momentul în care numele lui a început să rezoneze pe plan național, a fost marcat de participarea sa în cadrul emisiunii Vocea României, unde a câștigat în anul 2016 locul al 3-lea.

 

 width=

Începând cu anul 2018 a început și scrierea primelor piese proprii care urmează să lovească internetul în 2020; un amalgam psihotic, pe alocuri, de EDM și variante acustice ce susțin mesaje clare despre ceea ce este în centrul universului – dragostea, durerea și confuzia lui “cine sunt eu?” O întrebare care se naște și apune cu fiecare vers articulat și scris în proporție de 100% de Robert Botezan.

“Deși nu încurajez în general viciile și dependențele, vis-à-vis de muzică lucrurile se schimbă. O recomand cu toată căldura deși de cele mai multe ori calitățile ce o recomandă sunt sinonime cu motivele pentru care simțim că ne sfâșie pe interior; muzică doare, muzică exprimă, muzică ne reduce pe noi toți la un numitor comun- experiența umană. Cred că acesta este și motivul pentru care consumatorii de muzică sunt insatiable – raportat la fiecare gen we can’t get enough of: pump, adrenaline, chill, good vibes etc”

“Nu sunt de multă vreme parte din CGS, dar de când sunt, colegii au reușit să mă facă să mă simt direct ca acasă, direct ca între prieteni, ca și parte din ceva mai mare decât eu însumi sau doar o echipă de call center. Caterinca ne umple toate pauzele și sincer nu m-ar mira dacă am reuși să ducem echipa undeva în vreo finală de stand-up comedy.”

Mai jos găsiți câteva referințe:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Zo46Tf1tLHg

 

Îi urăm mult succes în continuare și îi ținem pumnii lui Robert să câștige această ediție de X Factor!

Share on facebook
Distribuie-l pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie-l pe WhatsApp
Share on email
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *