CGS România printre angajatorii de top la cel mai mare târg de cariere

Am avut parte, din nou, de o experiență extrem de plăcută în cadrul celui mai mare târg de joburi din România, HIPO – Angajatori de TOP. În perioada 24-25 martie, la Sala Palatului din București, s-a desfășurat ediția cu numărul 22 a celui mai important eveniment de recrutate din România.

Am profitat de această ocazie și am dat întâlnire tuturor celor care se află în căutarea unui loc de muncă sau doresc să facă cunoștință cu câțiva dintre specialiștii noștri, pentru a afla cum un loc de muncă în compania noastră le poate schimba traseul în carieră.

Peste 60 de tineri, studenți sau proaspăt absolvenți, au participat la workshop-ul organizat de compania noastră, intitulat „How to ace your Job Interview: 1:1 tips and tricks”, pe parcursul căruia au aflat detalii despre cum se desfășoară procesul de recrutare, care sunt secretele unui interviu de succes și cum să își redacteze CV-ul în mod profesionist.

CGS România a participat și la edițiile anterioare ale târgului HIPO – Angajatori de Top, însă, în acest an, am dorit să venim cu elemente de noutate care să ne ajute să completăm informația transmisă potențialilor candidați. De departe, cea mai atractivă activitate de la standul CGS România a fost turul virtual al sediului nostru din Brașov, o experiență antrenantă și originală.

 width=

Iată câteva impresii exprimate de colegii noștri din echipa de recrutare, prezenți la eveniment:

“Anul acesta, am avut oportunitatea de a participa pentru prima oară, alături de colegii mei din cadrul Departamentului de Recrutare, la târgul de joburi  organizat de Hipo. Am avut ocazia de a interacționa și de a veni în întâmpinarea oamenilor dornici de găsirea unui job, oferidu-le mai multe informații referitoare la posturile vacante din cadrul companiei noastre. A fost o experiență energică și plăcută.”, ne-a transmis Oana Vlădulescu, Asistent Recrutare.

Elena Șerban, Recruiter, ne-a transmis următorul mesaj: “Mi-a plăcut să particip la târgul de joburi întrucât am cunoscut mulți oameni noi – studenți, tineri absolvenți aflați la început de carieră și oameni deja specializați iî domenii variate. Sper ca toate aceste contacte să se materializeze în viitor în cât mai multe colaborari benefice și parteneriate. A fost o experiență deosebită, cu impact în dezvoltarea mea profesională, am avut ocazia să aflu multe povești de viață, am oferit îndrumare profesională, am participat la transferuri de cunoștinte.”

Colegul nostru Cristian Badi, Recruiter, a ținut să precizeze că “Experiența târgului de joburi Hipo a fost una faină pentru mine, deoarece mi-a oferit oportunitatea de a cunoaște foarte mulți oameni interesați de a se autodepăși, de a căuta un job care să le aducă mai multe provocari și, bineînțeles, mai multe beneficii, dar și tineri care sunt la început de drum și caută oportunități, fiind curioși în a face primii pași în viața lor profesională.”

În cele două zile ale evenimentului, au fost prezenți peste 10.000 de vizitatori cu interese și niveluri de experiență diferite. Numărul de companii participante s-a ridicat la 100, iar numărul de oportunități de carieră deschise a fost de 5000. Ne bucurăm că am avut prilejul să facem parte din această manifestare și că am interacționat cu oameni valoroși, potențiali viitori colegi! 🙂

Dacă și tu vrei să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul tău pe adresa de e-mail [email protected]!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether