Pentru al doilea an consecutiv, CGS România participă la Winter Corporate Games

Pe premisa „We work together, we play together, we win together”, pentru al doilea an consecutiv, strângem echipele și ne înrolăm în competiția Winter Corporate Games.

Corporate Games România provoacă corporatiştii din ţară să trăiască o experienţă de neuitat în cadrul celui mai mare campionat sportiv din România, dedicat companiilor.

În perioada 23-25 ianuarie 2015, în Braşov, se va desfăşura evenimentul Winter Corporate Games, o combinaţie între sport, business şi turism, reunite într-o competiţie mondială între corporaţii. Conceptul este similar cu cel al Jocurilor Olimpice, în cadrul lui, fiind organizate, de către profesionişti, întreceri sportive pentru amatori.

Anul trecut, CGS România s-a alăturat celor peste 35 de companii și corporații, reprezentate în cadrul Winter Corporate Games. Echipa noastră a fost una relativ restrânsă cu doar 20 de reprezentanți. Ei au fost, însă, în top atât la distracție, dar mai ales în topul premiilor. 1 medalie de aur, 2 medalii de bronz, alte 3 locuri în primii 10 câștigători ai probelor de snowboard și 4 zile de super distracție – acesta este rezumatul experienței CGS România la Winter Corporate Games 2014.

Anul acesta, echipa noastră va fi reprezentată de aproape 130 de angajați pasionați de sport și hotărâți să aducă „acasă” cât mai multe medalii. Probele la care vom participa sunt: biliard, bowling, schi coborâre viteză, schi paralel slalom, snowboard, tenis de câmp și tenis de masă, tir și volei pe zăpadă.

Cu mai multe șanse de câștig, suntem încrezători în echipa CGS România și așteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe podium, la cât mai multe dintre probele sportive Winter Corporate Games.

Până anunțăm rezultatele, vă invităm să vizualizați câteva fotografii de la ediția de anul trecut a Winter Corporate Games.