CGS România, în rândul Angajatorilor de Top

Vineri, 17 octombrie, a avut loc, la Sala Palatului din București, cel mai mare târg de carieră din România, HIPO – Angajatori de Top. Am profitat de această ocazie și am dat întâlnire tuturor celor care se află în căutarea unui loc de muncă sau doresc să facă cunoștință cu câțiva dintre specialiștii noștri pentru a afla cum un loc de muncă în compania noastră poate schimba traseul în carieră.

Peste 60 de tineri, studenți sau proaspăt absolvenți au participat la seminarul organizat de compania noastră, pe parcursul căruia au aflat detalii despre cum se desfășoară procesul de recrutare la CGS România, care sunt avantajele de care beneficiază angajații noștri și care sunt aptitudinile pe care le căutăm la viitorii colegi.

CGS România a participat și la edițiile anterioare ale târgului HIPO – Angajatori de Top, însă, în acest an, am dorit să venim cu un element de noutate care să ne ajute să completăm informația transmisă potențialilor candidați. Așadar, am creat o asistentă virtuală care le-a vorbit vizitatorilor despre istoricul companiei, dar și despre posturile disponibile din cadrul companiei și ce presupun ele.

Astfel, cei interesati s-au convins că CGS România oferă  echipei sale un mediu dinamic, competitiv, bazat strict pe performanță, unde aceștia au oportunitatea de a câștiga o experiență inegalabilă in lucrul cu companii importante, ce activează atât pe piața locală, cât și pe piețe străine. De asemenea, ei au aflat că pregătirea lor pentru activitatea în cadrul companiei noastre va prespune training-uri specializate, remunerate și flexibile din punctul de vedere al orarului de lucru. Informația care, însă, i-a atras pe cei mai mulți dintre vizitatori a fost faptul că CGS Romania le oferă șanse reale de promovare în cadrul companiei, 90% din echipa noastra de management fiind formată din angajați care au promovat din interiorul companiei, dovedind că au abilitățile necesare pentru un post de team leader, quality assurance, project manager, trainer, recruiter, technical support nivel 2 etc.

La finalul unei zilei pline de întrebări și răspunsuri, știm cu certitudine că am devenit mai bogați. Bogați în prieteni noi și, de ce nu, posibili viitori colegi! Dacă și tu vrei să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul tău pe adresa de e-mail [email protected]!