CGS premiată cu aur în cadrul Stevie® Awards 2019

Suntem deosebit de fericiți că CGS, furnizor global de aplicații de afaceri, de servicii de externalizare și de învățare la nivelul companiilor, a fost distinsă cu trofeul de aur, în cadrul galei Stevie® Awards 2019, la categoria Furnizor de externalizare de servicii clienți sau de centre de contact al anului”.

Premiile Stevie pentru vânzări și customer service sunt cele mai importante distincții din lume pentru customer service, centre de contact, dezvoltarea afacerilor și profesioniștii din vânzări. Premiile din acest an au fost decernate în cadrul unei gale, vineri, 22 februarie, la Caesars Palace, în Las Vegas, la care au participat peste 700 de companii din SUA și din alte state ale lumii.

„Este o onoare fantastică să ne aflăm printre cei mai buni furnizori de externalizare și să primim The Gold Stevie Award la categoria  Evolution of Global Customer Engagement Services with Innovative and Creative Solutions, pentru angajamentul nostru continuu de a oferi o experiență de Customer Serivce excepțională”, a declarat Michael D. Mills, Senior Vice President, Global BPO Solutions, divizia Contact Center, CGS. „Acest premiu recunoaște angajamentul și dedicarea întregii noastre echipe de asistență globală, care oferă clienților noștri, la nivel mondial, servicii de suport inovatoare și de calitate. Valoarea parteneriatului nostru cu clienții noștri din întreaga lume permite și asigură o experiență de succes oferită consumatorilor, prin implementarea de tehnologii creative și inovatoare, din care rezultă cele mai bune servicii de Customer Service”.

 width=

Peste 2.700 de nominalizări din partea organizațiilor din 45 de țări, de toate mărimile și din aproape fiecare domeniu, au fost evaluate în competiția din acest an. Câștigătorii au fost desemnați în urma scorurilor obținute din partea a peste 150 de profesioniști din întreaga lume, grupați în șapte comisii de evaluare specializate. Au existat 93 de categorii pentru Customer Service și Contact Centers, inclusiv Centrul de Contact al Anului, Premiul pentru Inovare în Customer Service și Departamentul de Customer Service al Anului; 60 de categorii pentru realizările din vânzări și de dezvoltare a afacerilor și categorii pentru premiile dedicate noilor produse și servicii, precum și furnizorilor de soluții.

“Toți câștigătorii Stevie Awards ar trebui să fie foarte mândri de realizările lor. Profesioniști independenți din întreaga lume au fost de acord că realizările lor sunt demne de recunoaștere publică”, a declarat președintele și fondatorul Stevie Awards, Michael Gallagher.

Având la bază mii de agenți de call center dedicați și multilingvi, localizați în America de Nord, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu, în prezent, CGS acordă sprijin brandurilor de top din domeniu la nivel mondial, inclusiv retailerilor, furnizorilor de servicii medicale, furnizorilor de telecomunicații și de tehnologie, precum și brandurilor de ospitalitate mondiale. Printre soluțiile de externalizare inovatoare, scalabile și flexibile ale CGS se numără soluțiile de help desk, suport tehnic, asistență clienți, management de furnizare, management de vânzări, finanțe și contabilitate.

Despre Stevie Awards

Stevie Awards se acordă în cadrul a șapte programe: Asia-Pacific Stevie Awards, German Stevie Awards, American Business Awards, International Business Awards, Stevie Awards for Great Employers, Stevie Awards for Women in Business și The Stevie Awards for Sales & Customer Service. Competițiile Stevie Awards primesc peste 12.000 de înscrieri în fiecare an de la organizații din peste 70 de state. Prin onorarea organizațiilor de orice tip și orice dimensiune și a oamenilor din spatele acestora, premiile Stevie sunt acordate pentru performanțe remarcabile de la locul de muncă la nivel mondial.