CGS preferă bicicleta

 

CGS România se alătură cu bucurie proiectului Bike2work, o inițiativă în spirit european, lansată în paralel în alte 11 state ale Uniunii Europene. În perioada 18 mai – 28 iunie, vom pedala curajoși către locul nostru de muncă, pentru a sprijini reducția de dioxid de carbon și viața sănătoasă.

Proiectul este unul util pentru fiecare comunitate și de asemenea pentru fiecare individ în parte.  Acesta aduce în atenție importanța unei vieți active, dar și a unui mediu mai puțin poluat. Bike2work este varianta perfectă de a interacționa cu colegii, încurajând spiritul de echipă și responsabilitatea socială.

„Un coleg îmi spunea că nu poate merge cu bicicleta la muncă pentru că poartă costum. E ușor să găsești pretexte, dar cu siguranță nu a vizitat alte meleaguri prietenoase în care vezi bărbați la costum la orice semafor. Eu sper că Bike2Work va reuși să aducă cât mai mulți oameni cu bicicletele la birou.” – Participant Bike2work 

Bike2work3

CGS Romania susține acest proiect prin participarea activă a angajaților săi, pe întreaga perioadă de desfășurare a campaniei.  Responsabilitatea socială este un pas important în dezvoltarea companiei, iar CGS încearcă ca de fiecare dată, să se alăture comunității în care activează prin susținerea de inițiative și proiecte care pot crește și îmbunătății viața angajaților sau a cetățenilor cu care interacționează.

Vă invităm, astfel, să luați parte la un proiect plin de inspirație, aventură urbană și sănătate. E simplu să trăim frumos și în jungla marilor orașe.

Pentru mai multe detalii despre proiect și înscriere puteți accesa site-ul:

www.bike2work.ro