CGS Open Day la Miercurea Ciuc și Sibiu

În lunile iulie și august, sediile CGS România din Miercurea-Ciuc și Sibiu și-au deschis porțile!

Cei care ne-au trecut pragul au putut vizita cele două sedii, au interacționat cu angajații și au aflat o mulțime de lucruri interesante despre activitatea noastră. În plus, oaspeții au putut lua parte la o sesiune inedită de preluare de apeluri pentru a înțelege mai ușor cum se desfășoară convorbirile cu clienții.

La Miercurea Ciuc, am constatat că mare parte dintre cei prezenți au fost foarte încântați de prezentarea proiectelor și activităților la care lucrează colegii noștri. Atmosfera a fost relaxată și prietenoasă, s-au pus întrebări și s-a discutat liber. În plus, particpanții au putut vedea cum se desfășoară o zi de lucru a unui angajat CGS, iar câțiva colegi le-au împărtășit invitaților din experiențele lor profesionale. De asemenea, colegul nostru Albert Kovacs a pregătit o mică surpriză pentru invitați – un video care ilustrează perfect atmosfera din sediul de la Miercurea Ciuc. Îl puteți viziona aici.

Și la Sibiu am avut parte de o întâlnire reușită cu cei care au dorit să treacă pragul sediului nostru. “S-a dovedit a fi un eveniment de networking pozitiv și energic – potențialii candidați au putut vizita sediul CGS, au interacționat în cadrul unui  brunch informal și plăcut cu echipa de management a unui proiect de amploare, au aflat multe detalii despre job, despre oportunitățile de dezvoltare a unei cariere în cadrul companiei noastre, precum și atmosfera cool a proiectului.  Cei mai activi participanți ai training-ului intercultural, susținut de către Training Manager, pe tema How to deal with an American client, au ascultat în premieră absolută, la cască dublă, un apel cu un client real și au putut înțelege așteptările clienților și, totodată, ale viitorului angajator. Un eveniment de repetat!”, ne-a transmis colega noastră Laura Moldovan, Senior Recruiter al echipei din Sibiu.

Vă vom ține la curent cu următoarele evenimente similare pe care le vom organiza. Ne bucurăm de fiecare dată să cunoaștem oameni noi și să legăm noi prietenii! Dacă dorești și tu să faci parte din echipa noastră, trimite-ne un email la [email protected]. 🙂

#FriendsWorkingTogether #CGSOpenDay