CGS Brand Ambassador te premiază!

Probabil ați auzit deja despre sistemul nostru intern de recomandare prin care îți poți aduce prietenii și cunoștințele să facă parte din echipa noastră. Drept urmare, ne-am gândit să le oferim un premiu special colegilor care recomandă cei mai mulți prieteni.

Astfel, am demarat inițiativa CGS Brand Ambassador, prin care le-am oferit colegilor noștri un motiv în plus pentru a-și aduce prietenii în echipa #CGSDreamTeam. Avantajul lor? Prietenii aproape, iar noi am pus la bătaie și niște premii speciale, dar și titlul de CGS Brand Ambasador!

Tot ce au avut de făcut colegii noștri a fost să aibă mulți prieteni angajați în cadrul companiei și care să fie recomandați chiar de ei. Credeți că a fost cineva care să reușească o astfel de performanță?

Ei bine, da! Colega noastră Mihaela Colțea de la Brașov a avut cei mai mulți prieteni recomandați care încă sunt angajați în companie!

Astfel, noi o recompensăm cu titlul de Brand Ambassador, dar și cu un power bank pentru a-și ține telefonul încărcat și pentru a putea să își sune prietenii care vor să se alăture echipei noastre! Felicitări și la cât mai multe recomandări în continuare!

 width=

Inițiatva noastră continuă, așa că, te invităm să fii chiar tu următorul nostru Brand Ambassador – urmărește mailurile pentru mai multe detalii!

#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether #CGSBrandAmbassador