CGS a fost nominalizată din nou în cadrul 2021 Global Outsourcing 100®

Computer Generated Solutions (CGS), unul dintre principalii furnizori globali de soluții de externalizare, aplicații pentru afaceri și servicii de învățare, a fost inclus în cadrul 2021 Global Outsourcing 100® de către Asociația Internațională a Profesioniștilor în Outsourcing® (IAOP®), asociație globală de stabilire a standardelor în industrie. Astfel, CGS primește această recunoaștere pentru a cincea oară consecutiv.

2021 Global Outsourcing 100 (GO100) recunoaște cei mai buni furnizori de servicii de externalizare din lume. Lista se bazează pe cererile primite, iar evaluarea se realizează printr-o metodologie riguroasă de notare care include o revizuire obiectivă de către un grup independent de membri ai clienților IAOP cu o experiență extinsă în selectarea furnizorilor de servicii de externalizare și a consilierilor pentru organizațiile lor.

„Alegerea partenerilor potriviți este mai importantă ca niciodată. Companiile care externalizează, nu numai în sens tradițional, ci și prin gama largă de modele de afaceri colaborative în continuă schimbare, își verifică foarte atent furnizorii. Global Outsourcing 100® este ghidul definitiv pentru a ajuta companiile să cerceteze și să compare ofertanții de servicii cu care iau în considerare parteneriatul ”, a declarat Debi Hamill, CEO IAOP.

„Este o onoare sa fim recunoscuți, încă o dată, printre cei mai buni furnizori de servicii de outsourcing în cadrul IAOP Global Outsourcing 100®”, a declarat Steve Petruk, președintele diviziei Global Outsourcing, CGS.

„Într-un an de neegalat, cu situații de forță majoră, am pivotat rapid, colaborând cu partenerii noștri pentru a asigura operațiuni complete și a deservi clienții la nivel global. CGS și-a îmbunătățit serviciile prin noi tehnologii, inclusiv realitate augmentată, pentru a gestiona rapid clienții, de la distanță. Această recunoaștere IAOP confirmă concentrarea noastră fermă pe oferirea celor mai bune servicii din domeniul noastru pentru clienții din portofoliu ”, a mai spus Steve Petruk.

###

 

Despre IAOP

IAOP este asociația globală care reunește clienți, furnizori și consultanți într-un mediu de colaborare bazat pe cunoaștere, care promovează dezvoltarea profesională și organizațională, recunoașterea, certificarea și excelența, cu scopul de a îmbunătăți modelele și rezultatele serviciilor comerciale.

###

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *