Ceruim schiurile, pregătim echipamentele şi plecăm pe pârtie, la Winter Corporate Games
0
 

Anul acesta zăpada ne-a cam dat dureri de cap. Ba era, ba nu era! Dar se pare că a ţinut cu noi şi acum ne pregătim schiurile şi snowboardurile să mergem frumos pe pârtia de la Braşov, la cea de-a IV-a ediţie a Winter Corporate Games, care se va desfăşura între 22 şi 24 ianuarie. Cool, nu?

Am făcut echipă mare şi anul acesta. Suntem peste 180 de colegi şi ne propunem să aducem cât mai multe medalii, la fel cum am făcut şi până acum.

Aşadar, pe lângă schi slalom şi snowboarding, din programul de anul acesta de la Winter Corporate Games nu lipsesc sporturi precum billiard, catchball, tir, tenis de masă, bowling, tenis de camp şi fotbal în şase. Şi, dacă la mare se joacă volei pe nisip, cu siguranţă la munte e interesant să-l jucăm pe zăpadă! Vom deveni nişte mici omuleţi de zăpadă!

Fotbalul în 6, bowlingul, tirul şi voleiul pe zăpadă se numără printre preferinţele noastre, dar nu sunt departe nici schiul şi biliardul. Aşadar, fugim să ne dăm cu ceară schiurile, să ne împachetăm echipamentul pentru că în weekend ne găsiţi pe PÂRTIE!

Trimite-ne CV-ul tău

Leave a reply

Your email addres will not be published.
Required fields are marked with