Câștigătorul Performance Loop al lunii februarie

Top Performerul lunii februarie este: Albert Stănescu

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România, aflate într-un continuu proces de dezvoltare.

Şi în luna februarie avem un câștigător al Performance Loop şi, la fel ca înainte, premiantul se va bucura de o stea pe „Walk of Fame”, un premiu surpriză și un plus de recunoaștere publică a performanțelor lui.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă. În funcție de evaluările managerului, Top Performerul lunii februarie 2016 este: Albert Stănescu!

Albert Stănescu colaborează cu CGS din luna octombrie 2014, face parte din echipa de la Târgu Jiu și s-a remarcat de la început ca fiind printre colegii cu cele mai bune rezultate, înregistrând calificative de “Above standard“ și “Meet expectation“ în testele din training.

Din luna februarie 2015, Albert ocupă funcția de Quality Asistent. El a făcut față cu succes noilor provocări și s-a integrat rapid în echipa de suport, fiind omul de sprijin al echipei de management din Târgu Jiu.

Proactivitatea și implicarea nu au întârziat să apară nici în această poziție, el fiind cel care a stat la baza creării unui inbox în baza de date a clienților pe care o folosim, în care asistenții CGS pot trimite solicitări privind situații de excepție solicitate de clienți. Astfel, toate solicitările sunt mult mai ușor de gestionat și rezolvat.

Performance Loop, inovație si perfecționare!

Nicolae Georgescu-Roegen și Ștefan Odobleja

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității!