Performance Loop: inovație și perfecționare!
Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 6 câștigători în această lună!
La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.
Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.
În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii octombrie 2019 sunt:
Ioana Cherecheș
Ioana este un membru crucial al echipei de training din Sibiu. În cei 3 ani de când a preluat pozitia de trainer, Ioana a reușit să aducă un aport esențial în dezvoltarea proiectului în care activează. Pe lângă rezultatele impresionante pe care le-a dobândit alături de grupele ei, Ioana a ajutat și în lansarea site-urilor pentru client din Galați, București și chiar Africa de Sud.
În ultimul an, Ioana a reușit să își extindă aria profesională, dezvoltând un training de Sales ce se poate aplica pe orice alt proiect și ce urmează a fi implementat în alte proiecte din companie.
Ioana a reușit să împingă limitele dezvoltării unei persoane de management, aducând multă valoare proiectelor pe care le-a preluat.
Cătălin Cojoc
Cătălin a început în cadrul unuia dintre proiecte ca Agent Level 1 în Iunie 2013. De-a lungul timpului, acesta a preluat diverse noi roluri și responsabilități, întotdeauna perfecționându-și nivelul de cunoștințe și încercând să îmbunătățească procesele existente.
De-a lungul parcursului în CGS acesta a fost Agent Escalations, Agent de suport, Supervisor, Supervisor-ul echipei de Escalations (echipă care se ocupă de cele mai complexe scenarii), iar ultimul rol preluat și totodată cel existent este cel de Manager de Proiect, fiind urmat de o parte din echipa de Escalations pe noul proiect.
Acesta a primit feedback direct din partea clientului cu privire la parcursul și implicarea lui în numeroase rânduri. Datorită parcursului său în cadrul companiei acesta a fost selectat pentru un schimb de experiențe cu unul din site-urile existente din Oklahoma City. Din această călătorie, Cătălin s-a întors cu un mod revoluționar de coaching – Phasing – și care ne-a ajutat foarte mult cu numeroșii angajați noi pe care i-am avut într-un timp foarte scurt.
Pe lângă activitatea lui de zi cu zi în cadrul proiectului în care activează, este foarte implicat și la nivel de echipă, participând an de an la Corporate Games și aducând puncte companiei. Are totodată și o insignă de Top Fan pe pagina de Facebook CGS, lucru ce atestă încă o dată implicarea lui ca angajat în cadrul companiei.
Dragoș Șerboiu
Dragoș s-a alăturat echipei în iulie 2017 și a devenit în doar câteva luni unul dintre membrii de bază, impresionând prin: implicare, devotament și capacitatea de a asimila informații complexe într-o perioada scurtă de timp.
Eforturile sale în cadrul echipei de proiect pot fi cuantificate și în cele peste 240 de contracte procesate, ce însumează nu mai puțin de $147MM. Rezultatele excelente au venit în urma unei continue evoluții, atât din punct de vedere al noțiunilor dobândite, cât și al capacității de a se adapta fiecărui task, indiferent de dificultate.
Una dintre calitățile lui Dragoș cele mai ușor de observat este spiritul de echipă, la care se adaugă fair-play și implicare, recomandându-l astfel drept un coechipier de încredere, devotat scopurilor întregii echipe. Nu au fost puține situațiile în care și-a atribuit sarcini suplimentare pentru a finaliza în timp util un task ce viza întreaga echipă. De altfel, este întodeauna binevoitor și disponibil să-și ajute colegii, participând în mod activ în activități de shadowing pentru cei noi.
Dragoș reușește cu succes să gestioneze un portofoliu de clienți cu particularități dificile, primind deoseori feedback pozitiv din partea echipei din US. Calitatea muncii sale poate fi măsurată și prin indicii interni de performanță, recomandându-l drept un membru de elită în cadrul echipei de proiect din care face parte.
El reușește să impresioneze constant prin evoluția performanțelor, fiind întotdeauna pregătit să accepte provocări noi, fapt ce îl stimulează să se autodepaseasca, să-și perfecționeze abilitățile și să-și atingă obiectivele în cel mai profesionist și inedit mod, dând astfel exemplu de perseverență și inovație.
Cristian Caltan
Cristian a intrat în echipa de proiect actuală în Martie 2018, după mai bine de 2 ani de activitate ca operator. Dând dovadă de implicare, echilibru și respect față de munca sa și a colegilor, a reușit să se remarce în cadrul echipei și să câștige încrederea celor din jur.
Cristian este mai mult decât o persoană care se ocupă de procesare. El a dat dovadă de calități foarte bune de adaptare la cerințele management-ului și la schimbările care s-au întâmplat în cadrul echipei, fiind el însuși un exemplu de performanță pentru cei cărora a reușit să le fie trainer și coleg în același timp.
Este mereu interesat să găsească o soluție pentru orice problemă și are răspuns la orice întrebare legată de activitatea lui.
Dorința de învățare continuă, curiozitatea și perseverența, găsirea de soluții optime și entuziasmul, sunt calități pe care oricine și le dorește, iar Cristian le îmbină pe toate într-un mod benefic lui și întregii echipe.
Cristian este o persoană ambițioasă, autonomă, cu excelente abilități de procesare și rezolvare a situațiilor urgențe. Oferă oricând și oricui suport de calitate și cu promptitudine.
Indiferent de sarcina care i-a fost atribuită, rezultatele au întrecut orice așteptări, iar noi suntem mândri că face parte din “gașca” noastră.
Dana Năstase
Dana s-a alăturat echipei de proiect în Septembrie 2015, însă munca, implicarea, performanţa ridicată şi acurateţea incredibilă pe care a înregistrat-o, au ajutat-o să ajungă în Top Performerii proiectului, şi, ulterior, să promoveze pe o funcţie de Quality Assurance.
Din prima zi, s-a remarcat din training prin întrebarile relevante pe care le-a pus, prin logica de care a dat dovadă, prin ajutorul oferit colegilor săi şi prin faptul că a ştiut să asculte şi să aplice cât mai bine tot ceea ce a învăţat. Încă din funcţia de Agent, directorii DFS îi trimiteau cazuri să le rezolve, întrucât aveau încredere atât în corectitudinea datelor introduse de ea, cât şi în rapiditatea cu care rezolva cererile lor. În zilele de sfârşit de trimestru fiscal, tot la ea au apelat constant, astfel Dana a ajuns să fie vizibilă atât în faţa CGS, cât şi a management-ului proiectului în care este implicată.
Noi suntem foarte mândri de ea, pentru că nu a lăsat nimic să îi stea în cale, nu a oprit-o nimic în a obţine ceea ce îşi doreşte. Fiind o fire foarte meticuloasă şi atentă la detalii, poziţia i s-a potrivit ca o mănuşă, ajutând-o să evolueze de-a lungul anilor, atât profesional, cât şi personal.
Dana a devenit QA în ianuarie 2018. A fost atrasă de aceasta funcţie, întrucât este o fire perfecţionistă, căreia nu îi scapă nicio greşeală şi care, datorită gândirii creative şi la nivel macro, a reuşit să transforme un proces de Audit care era deja foarte bine pus la punct într-unul extraordinar.
V-aţi putea întreba cum a reuşit acest lucru? Simplu. Dacă ea audita procese pe regiunile US şi Canada, s-a gândit să adauge la munca sa şi zona Mexic. Pe lângă acest aspect, a reuşit să crească numărul de cazuri auditate pentru a înregistra mai bine evoluţia oamenilor, pentru a vedea dacă se repetă aceleaşi greşeli, dacă e nevoie de sesiuni de refresher training, dacă e de fapt nevoie de o modificare în proceduri sau dacă au fost erori de sistem.
Tot ceea ce a făcut a contribuit la succesul proiectului şi, mai mult, al echipei din care face parte. Munca sa a condus la un audit constant de 100%, iar acum, în apropierea aniversării de 2 ani pe aceasta funcţie, vrem să îi mulţumim pentru toată munca depusă şi să menţionăm că nu am fi ajuns aici fără ea.
Andrei Stamate
În vara lui 2018, Andrei își începea aventura și se alătura familiei CGS în cadrul unuia dintre proiecte, unde a lucrat apoximativ 3 luni.
În acest timp foarte scurt, Andrei a dat dovadă de o mobilizare fantastică, iar datorită rezultatelor sale, în luna Septembrie i s-a oferit oportunitatea de a lucra în alt departament, lucrând astfel pe conturi de dimensiuni considerabile, muncă ce necesită un nivel de atenție sporită. Andrei nu a dezamăgit nici în cadrul acestui department, ba chiar mai mult, a reușit să devină agentul de Top al echipei pentru mai multe luni consecutive.
După doar jumătate de an de acumulat experință în cadrul departamentului, Team Leader-ul echipei l-a promovat pe Andrei ca Senior Agent. Din această poziție Andrei a reușit să fie un real punct de sprijin pentru departamentul din care făcea parte, precum și pentru alte departamente, toți colegii apelând la el cu cea mai mare încredere.
Evoluția lui Andrei nu s-a oprit aici, iar în luna Septembrie a acestui an, a primit un mare vot de încredere din partea echipei de Management fiind tranzitionat în cadrul unui proiect complex, care necesită foarte multă implicare și un nivel ridicat de cunoștințe, dar și un simt analitic dezvoltat.
Felicitări câștigătorilor!
Michelangelo Buonarroti și Elvis Presley
Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității
Performance Loop: inovație si perfecționare!
#CGSDreamTeam #FriendsWorkingTogether