Câștigătorii Performance Loop ai lunii Septembrie 2017

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Septembrie 2017 sunt:

Valentin Baghilovici

Valentin a devenit colegul nostru în aprilie 2015, când s-a angajat ca Operator Suport Tehnic în cadrul unui proiect de amploare din cadrul companiei noastre. A dorit să ne arate că poate mai mult, de aceea și-a ajutat colegii de câte ori a avut ocazia, mereu proactiv și cu zâmbetul pe buze, mereu optimist și uitându-se la partea plină a paharului, deși făcea parte dintr-un department de backoffice, unde contactul cu clientul este redus și munca este repetitivă.

În august 2015, s-a înființat un nou departament în cadrul proiectului, iar Valentin a răspuns cu DA acestei provocări și a luat-o din nou de la capăt, alături de alți colegi, alți superiori și alte procese, cu același entuziasm.

Colegii lui au contat și aici pe el, Valentin fiind responsabil cu buna dispoziție, organizarea și eficiența în cadrul echipei din care făcea parte. A devenit între timp Agentul Senior al echipei, fiind propus de colegii de echipă și urmând ca apoi să participe la un concurs pentru poziția de back-up Team Leader din cadrul proiectului.

Împreună cu o colegă, Valentin s-a ocupat de o grupă de new hires, asigurându-se că aceștia sunt introduși în cadrul proiectului, colectivului și procesului într-un mod cât mai lin și eficient, iar asta l-a recomandat pentru poziția de Team Leader în cadrul aceluiași proiect, pe care a obținut-o doar o lună mai târziu.

Nicoleta Dinu

Nicoleta a împlinit 7 ani în CGS pe 18 octombrie. A trecut cu succes prin poziția de agent servicii client, agent suport Escalations, preluând apoi poziția de Team Leader și a demonstrat în multiple rânduri că proiectul și colegii sunt pentru ea o a doua familie.

Nicoleta este un exemplu pentru echipa noastră atunci când vine vorba de proactivitate și implicare. A reușit să aducă un plus de valoare în mai multe arii ale proiectului, menționând aici doar cele mai recente inițiative, precum:

Interviuri și training pentru angajații pe skill-ul de limbă Spaniolă:

  • În parteneriat cu echipa de recrutare și echipa de training, a dezvoltat și implementat o nouă agendă de interviuri.
  • A implemetat un test pe principiul unui joc, pentru a ușura și ajuta angajații să asocieze procedurile, sistemele de operare precum și alte materiale didactice cu lucruri și activități amuzante din viața de zi cu zi.

Inițiative amuzante în cadrul proiectului:

  • Alături de echipă, a organizat o serie de competeții și jocuri interactive la nivelul întreg proiect, reușind să aducă un grad ridicat de participare din partea echipelor.
  • A organizat evenimente tematice precum Burger Day and Labour Day Party.

Henry Ford și Richard și Maurice McDonald

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!