Câștigătorii Performance Loop ai lunii Noiembrie 2017

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem 2 câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Noiembrie 2017 sunt:

Ciprian Crețu

 width=

Ciprian s-a alăturat echipei noastre în luna Octombrie 2016. S-a făcut foarte ușor remarcat prin capacitatea de înțelegere a activității desfășurate și abilitățile sale de procesare a contractelor. În scurt timp, a devenit un membru de bază atât în cadrul echipei, cât și din cadrul proiectului. Ceea ce este de apreciat la Ciprian este faptul că nu își dorește să iasă în evidență, însă munca depusă de el îl face incontestabil remarcat.

Întrucât a obținut rezultate foarte bune și a primit feedback pozitiv atât din partea managementului din România, cât și din partea managementului din Statele Unite, Ciprian a dezvoltat o afinitate pentru contractele cu sume cât mai mari și deal-uri complexe, abordându-le ca pe o provocare de fiecare dată.

Analizându-i activitatea până în prezent, Ciprian a reușit performanța de a procesa 140 de contracte, însumând peste $155MM. În cadrul echipei, presiunea este foarte mare din cauza sumelor mari cu care lucrăm și nu de puține ori există situații în care fiecare agent are de procesat mai multe contracte concomitent. Dar Ciprian a demonstrat că poate jongla cu procesarea mai multor contracte în același timp fără efort.

Întrebat de ce îi place să lucreze alături de noi, Ciprian ne-a transmis următoarele: “La prima vedere, mediul de lucru pare stresant din cauza sumelor mari cu care lucrăm și a presiunii care de multe ori vine cu fiecare contract ce trebuie procesat. Schimbările constante ale procedurilor mă determina să privesc fiecare contract și sarcină atribuită ca pe o provocare.

Este motivant să înveți tot timpul procese noi și să lucrezi într-un mediu de muncă dinamic. Programul de lucru mi se potrivește întrucât nu sunt o persoana matinală, dar consider că cel mai important lucru este colectivul din care fac parte.”

Raluca Mogoșeanu

 width=

Centrul CGS din Târgu Jiu s-a deschis în anul 2014, cu un proiect foarte important, în domeniul telecomunicațiilor. Din prima grupă de training, care a început în septembrie 2014, a făcut parte și colega noastră, Raluca Mogoșeanu.

Poziția pe care și-a început activitatea este cea de Reprezentant Relații Clienți. Timp de doi ani, și-a îndeplinit cu succes task-urile și a obținut rezultate remarcabile atât calitative, cât și din punct de vedere cantitativ. Ulterior, s-a alăturat persoanelor cu experiență, asimilând skill-uri suplimentare: magazin online, serviciul de televiziune prin satelit, serviciul de internet prin fibră optică și televiziune prin cablu, serviciile de date mobile.

Ivindu-se oportunintăți de dezvoltarea profesională în Tg Jiu, pentru Raluca a fost doar o simplă formalitate să ajungă în echipa de suport.  În octombrie 2016, fiind scos la concurs un post de Quality Assurance Assistant, Raluca a demonstrat încă o dată că este persoana potrivită pentru acest post. Pe aceasta cale, îi urăm în continuare succes și așteptăm rezultate cel puțin la fel de remarcabile ca până acum.

Felicitari câștigătorilor!

Michael Phelps și Leonardo da Vinci

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!