Câștigătorii Performance Loop ai lunii Martie 2018

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem trei câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea managerului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Martie 2018 sunt:

Carmina Constantin

Oricine o cunoaște poate susține: Carmina este cea mai deschisă și pozitivă colegă pe care cineva o poate avea. S-a alăturat echipei noastre în luna Mai 2017 și a demonstrat, încă din primele zile, un interes deosebit pentru procesul de lucru și a căutat să exceleze, dând dovadă de seriozitate, organizare și perseverență. Este foarte implicată și, cu fiecare ocazie, dorește să performeze la cel mai înalt nivel.

În cadrul echipei, Carmina procesează contracte negociate cu un grad de dificultate mai ridicat și care presupun o atenție la detalii desăvârșită. A reușit, într-o perioadă foarte scurtă de timp, să învețe un proces complex și să devină un membru de bază al echipei. Încă din primele luni de producție, Carmina ocupa deja primele locuri pe echipă în topurile rapoartelor lunare și trimestriale.

În ultimul an, Carmina și-a dezvoltat foarte mult abilitățile analitice și tehnice. Ne inspiră în fiecare zi cu nivelul de implicare de care dă dovadă, iar în ultimul trimestru din anul fiscal 2017 a fost nominalizată la Quarterly Awards, unde a reușit să câștige unul din premiile oferite, precum și recunoașterea colegilor și a managementului.

Am întrebat-o pe Carmina ce îi place la funcția de Operations Coordinator și iată ce ne-a răspuns: “Îmi place faptul că fiecare zi vine cu o nouă provocare, am ocazia să învăț permanent lucruri noi, reușind să mă mențin motivată. În cadrul acestui proiect lucrez cu oameni foarte bine pregătiți, de la care încerc să învăț cât mai multe. Îmi place mediul de lucru, atmosfera și vin în fiecare zi cu drag la birou.”

Alexandru Todireanu

Alexandru face parte din familia CGS România încă din luna August a anului 2016, când s-a alăturat echipei noastre în calitate de agent servicii clienți, pregătit să înfrunte clienți dificili și să ia decizii definitorii cu privire la serviciile și comenzile acestor clienți.

De-a lungul timpului, Alex a dat dovadă de profesionalism, determinare și spirit de echipă, ceea ce a ajutat întreaga echipă de management să-și pună încrederea în el, ori de câte ori a fost nevoie pentru rezolvarea unei situații limită sau a unei situații dificile care implica și clientul.

Alex a fost dintotdeauna un agent de bază în cadrul proiectului și expertiza lui a fost mereu importantă în atingerea targeturilor la nivel de proiect. De aceea, atunci când i s-a propus să facă parte din echipa de prevenție a fraudei și să ajute la îmbunătățirea securității pe conturile clienților noștri, Alex a acceptat cu plăcere.

În prezent, Alexandru ajută echipa de management cu felurite taskuri – verificări de proceduri, implementare de soluții pe conturile clienților business, transmitere de informație dificilă și sensibilă către clienți.

Florin Hristache

Florin a intrat în “familia CGS România” în Octombrie 2017. Încă din perioada de training, a dat dovadă de seriozitate și implicare, iar răspunsurile sale valide ne-au confirmat nivelul ridicat de potențial. Profesionalismul său, relația pe care a reușit să o creeze cu partenerii din Statele Unite, colaborarea impecabilă cu colegii din companie – toți acești factori ne-au demonstrat, pe măsură ce au trecut lunile, că dacă se va menține pe acest trend ascendent, va avea o carieră promițătoare și un viitor strălucit.

În ceea ce privește responsabilitățile lui Florin, el se ocupă de introducerea facturilor, cererea elementelor lipsă de pe documentele aferente, validarea informațiilor cu alte departamente, procesarea anumitor contracte cu o complexitate ridicată, iar în același timp trebuie să asigure menținerea unei comunicări deschise și puternice cu partenerii.

De când face parte din această echipă, Florin a evoluat foarte mult și a devenit un stâlp al echipei sale. Primim adeseori mail-uri de la partenerii sau clienții noștri în care se menționează cât de ridicată și fantastică a fost performanța lui, motiv pentru care este o adevărată onoare să lucrăm alături de el.

Iată ce mesaj ne-a transmis Florin: “În primul rând, îmi place să lucrez la CGS România datorită oamenilor care mă înconjoară. Fiind primul meu loc de muncă, la doar 20 de ani, am crezut că va fi foarte greu să mă adaptez și să mă integrez într-o echipă, dar aceste “frici” ale mele au fost complet spulberate din prima săptămână când mi-am cunoscut echipa, iar acum pot spune că suntem mult mai mult decât prieteni. Prin CGS România am cunoscut o mulțime de persoane, care m-au făcut să realizez că la un loc de muncă nu trebuie să vii supărat, ci cu un zâmbet pe buze și, mai ales, cu bună dispoziție.” 

Felicitări câștigătorilor!

Ion Rațiu și Petre Ispirescu

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!

Distribuie-l pe Facebook
Distribuie-l pe WhatsApp
Distribuie-l prin email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *