Câștigătorii Performance Loop ai lunii Mai 2018

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem trei câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Mai 2018 sunt:

Costin Adetu

Costin și-a început activitatea în cadrul companiei CGS România în Mai 2017, ca reprezentant pe unul dintre departamentele pe limba engleză.

Proactivitatea și pozitivitatea lui sunt la ordinea zilei și, ca să înțelegeți mai bine, iată câteva descrieri făcute de colegii lui, dar și de superiorii direcți și indirecți:

“Costin este un om de încredere, un profesionist desăvârșit care nu uită totuși niciodată că zâmbetul și buna dispoziție sunt ingredientul secret pentru un “customer service“ perfect. Iar Costin este un perfecționist în adevăratul sens al cuvântului! Indiferent dacă este vorba de interacțiunea cu clienții, cu colegii cărora le oferă suport sau cu orice persoană din ierarhia imediată, Costin are întotdeauna grijă să producă cea mai bună impresie, să dea cea mai bună rezoluție, să ia cea mai corectă decizie! Mai mult decât atât, el va avea întotdeauna grijă să facă toate acestea cu cea mai mare naturalețe, dând dovadă de un spirit de colegialitate demn de invidiat și de o onestitate desăvârșită!”

“Despre Costin Adetu putem fi cu toții de acord că este o persoană care știe ce face și face cu plăcere. După perioada mea de training, el a fost a doua persoană de la care am învățat și am intrat foarte repede în vorbă cu el. Încă țin minte că, în acea zi, am vorbit despre telefoane și căști pentru PC. Am simțit că este o persoană caldă, iar asta se reflectă și în relația noastră de prietenie. Suntem prieteni de mai bine de zece luni. Chiar și în afara locului de muncă este darnic și sare de fiecare dată în ajutorul oricui are nevoie. Pe partea profesională, pot spune că este un angajat profesionist, care respectă normele de muncă și se asigură că totul a fost rezolvat cum trebuie. Am avut oportunitatea de a învăța de la el și pot garanta că știe ce face.”

Dragoș Stroe

Dragoș s-a alăturat companiei noastre în Mai 2015, ca agent servicii clienți. S-a adaptat cu ușurință la ritmul alert al proiectului, a făcut față cu brio provocărilor aduse în calea lui atât de către clienții cu care a interacționat zilnic, cât și de echipa de management.

Performanța este unul dintre idealurile lui Dragoș, din dintotdeauna. El este sportiv de performanță și a continuat să fie, atât în viața lui personală, cât și în viața profesională. Rezultatele lui Dragoș de-a lungul timpului stau dovadă acestui lucru, fiind, lună după lună, unul dintre top performerii proiectului.

Dragoș nu s-a oprit la performanță și a continuat să câștige experiență în cadrul proiectului, să preia mai multe responsabilități și, în scurt timp, a fost recrutat pentru super echipa de escalări din cadrul proiectului, unde a fost unul dintre oamenii de bază.

Lucrul în echipă și pentru echipă a devenit o trăsătură de caracter pentru Dragoș, mulțumită experienței sale sportive și, odată cu asta, s-a dezvoltat și spiritul competitiv. Ca urmare, la scurt timp după ce a acceptat o nouă provocare, în urma unui interviu acerb, Dragoș a obținut poziția de Team Leader în cadrul departamentului.

Provocările abia acum încep pentru el, din punct de vedere profesional, odată cu această nouă poziție, însă întreaga echipă de management se bazează pe viziunea lui proaspătă și nouă, pentru a duce proiectul mai departe spre succes.

Alexandru Grecu

Alexandru Grecu face parte din echipa CGS România din iunie 2014. Activitatea de agent a fost doar începutul, el promovând pe poziția de Team Lead în luna Septembrie 2015 și devenind unul din oamenii de bază ai proiectului.

Alexandru și-a arătat mereu interesul în îmbunătățirea proiectului și ridicarea standardelor la un alt nivel. Începând cu primele luni de când a devenit Team Leader, a fost foarte clar pentru toată lumea că Alexandru a fost o alegere bună. A început să modifice modul în care ceilalți lideri ai proiectului lucrau, eficientizând procese și fișiere și având cea mai tânără echipă, a reușit să întreacă toate celălalte echipe și să câștige competițiile lunare.

Începând cu Mai 2017, Alexandru a preluat o echipă tehnică, în cadrul căreia a reușit să îmbunătățească script-urile folosite și, astfel, timpul de chat a fost redus considerabil. De asemenea, tehnicile sale de Sales au dus echipa la un nou nivel de sales rate, ajungând, pentru prima oară în istoria proiectului, la “double-digits”.

Inovația lui Alexandru a atins apogeul în Mai-Iunie 2018, când proiectul pe care lucrează a trecut printr-o schimbare majoră. Alexandru a îmbunătățit drastic unul dintre procese, reducând timpul necesar, de la o oră pe zi, la cel mult 5 minute!

Felicitări câștigătorilor!

Michael Jeffrey Jordan și Howard Schultz

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!