Câștigătorii Performance Loop ai lunii Iunie 2017

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem un câștigător în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerul lunii Iunie 2017 este:

Ana-Maria Pop

Ana-Maria și-a început cariera în CGS România în septembrie 2014, făcând parte din prima grupă care urma să preia apeluri în cadrul unui proiect din Târgu-Jiu.

Timp de aproximativ doi ani, Ana-Maria și-a desfășurat cu succes activitatea ca Asistent Relații Clienți: a început prin a trata clienții private, după care a trecut în rândul oamenilor experimentați, care tratau și ale tipuri de clienți, având double-skill. Ulterior, odată cu decizia clientului de a unifica toate serviciile, și-a însușit cu succes și skill-urile privind toate tipurile de servicii oferite de acesta.

Îndeplinind cerințele urmărite pe proiect, atât cele calitative, cât și cele cantitative, bonusul de performanță nu avea cum să lipseasca din “CV-ul” ei de Asistent Relații Clienți.

Parcursul ei ascendent nu s-a oprit aici, remarcată fiind, iar în urma unor procese de selecție, începând cu luna august 2016, Ana-Maria s-a alăturat echipei de suport din Târgu-Jiu și ocupă, de atunci și până în prezent, funcția de Quality Assurance Assistant.

Principalul scop pe care Ana-Maria îl are este acela de a urmări creșterea calității apelurilor, ascultând și evaluând apelurile colegilor pe care dorește să îi aducă cel puțin la nivelul la care a ajuns ea în perioada în care oferea suport clienților.  De asemenea, colegii noi din trainingurile care se desfășoară în Târgu-Jiu beneficiază de ajutorul și suportul Anei încă de la primele apeluri.

Îi urăm mult succes în activitatea pe care o desfășoara și sperăm să își continue drumul pe calea ascendentă pe care se află!

Felicitări, Ana-Maria! Avem o nouă stea pe CGS Walk of Fame!

Mark Elliot Zuckerberg și Prințesa Diana

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!