Câștigătorii Performance Loop ai lunii iulie 2019

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem doi câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii iulie 2019 sunt:

Maria Soare

Echipa noastră a avut doar de câștigat în primăvară anului 2017, atunci când Maria Soare s-a alăturat echipei existente.

Cu un entuziasm debordant și o dorință copleșitoare de a asimila noi informații, Maria nu a ezitat atunci când i s-a oferit șansa de a învăța procesul de lucru și a devenit un adevărat stâlp al echipei. Maria s-a făcut remarcată în scurt timp după ce s-a îmbarcat în călătoria ei alături de CGS România, arătând un interes deosebit în desfășurarea activităților tuturor departamentelor din cadrul proiectului.

Încă din primele ei zile, și-a manifestat dorința de a învăța toate procesele, în momentul de față fiind cross-trained pe două dintre acestea, jonglând între procese cu o ușurință uimitoare.

Pasiunea pentru a duce la bun sfârșit orice task atribuit și devotamentul față de colegi au recomandat-o ca Top Performer după numai 6 luni în cadrul echipei, de două ori la rând. Cu ajutorul Mariei, echipa s-a ridicat la noi înălțimi, primind nenumărate recunoștințe din partea echipei clientului și echipei din SUA.

Maria a dat dovadă întotdeauna de colegialitate și o abilitate de comunicare impecabilă, relaționând cu alte departamente conexe cu eficiență și claritate, fiind back-up pentru ale echipe. Este un team-player în adevartul sens al cuvântului, tot timpul cu zâmbetul pe buze, fiind nelipsită de pe toate turele decalate la sfârșitul trimestrului fiscal. În aceste perioade, Maria vine la birou odată cu turele standard pentru a oferi suport colegilor.

Se implică în cercetări ample care necesită răbdare și o înțelegere sporită a procesului, acceptând orice task complex ca pe o ocazie de a asimila noi informații. Fiind o fire ambițioasă și curioasă, Maria s-a oferit în realizarea celor mai dificile atribuții, ducându-le pe toate la o rezoluție în timp record.

Maria este angajatul model, oferind nu numai un aport calitativ în cadrul echipei, dar și menținând constant comunicarea cu echipele de procesare a contractelor, asigurându–se că aceștia sunt la curent cu ultimele comunicări legate de contractele în lucru. Întotdeanu a respectat SLA-ul de procesare a facturilor și a facilitat documente și aprobări primite în cel mai scurt timp, împreună cu explicații amănunțite și doscumentarea acestora. Abordarea problemelor, explicațiile amănunțite și timpul de redirecționare a comunicărilor au devenit un etalon pentru întreaga echipă .

Întrebată de ce îi place să lucreze alături de noi, Maria a menționat următoarele:

“Pentru mine, colectivul este foarte important la locul de muncă. Nu mi-am făcut niciodată prieteni la locul de muncă… până m-am alăturat echipei CGS! Vin cu plăcere la birou, nici nu simt că muncesc. Este primul loc de muncă unde mă simt ca o îndrăgostită: plină de optimism și fericire, unde îmi doresc să învăț cât mai multe!”

Carmen Botezatu

Carmen și-a început activitatea în departamentul Collections la începutul anului 2018. Experiența acumulată anterior pe un department partener din cadrul CGS România a ajutat-o pe Carmen să se remarce prin experiența și calitatea apelurilor ei încă din primele zile. După câteva luni, datorită profesionalismului și calităților ei de leadership, Carmen a promovat ca Trainer.

Carmen și-a îndeplinit cu succes sarcinile de Trainer, dar nu s-a oprit acolo: ea s-a implicat activ în dezvoltarea și buna funcționare a departamentului, aducând mereu idei de îmbunătățire, inspirând colegii cu jovialitatea și profesionalismul ei.

Spiritul ei de echipă și ideile inovatoarea au propulsat-o rapid în ierarhia CGS. A ajutat la formarea și dezvoltarea a numeroase echipe de training. Implicarea și devotamentul ei nu s-au oprit aici. Dorind să ajute și să educe atât în sala de training, cât și pe floor și să urmărească evoluția persoanelor din ierarhia sa, Carmen s-a avântat câtre o nouă poziție în companie, cea de Team Leader.

O felicităm pe Carmen pentru performanța și devotamentul său și îi suntem recunoscători pentru întreaga contribuție în cadrul CGS România.

Iată mai jos câteva dintre opiniile și gândurile bune ale colegilor de pe departamentul pe care activează:

“Draga noastră Carmen,

Cunoaștem tot efortul depus în toți acești ani petrecuți în cadrul companiei și te apreciem nespus pentru acest lucru.  Devotamentul și munca au demonstrat motivația și satisfacția cu care ai dus la îndeplinirea oricărui task. Suntem foarte mândri de rezultatele obținute și âți urăm mult succes în continuare!

#GalațiTeam loves you!”

“Încă din începtul training-ului, Carmen s-a dovedit a fi o persoană răbdătoare și înțelegătoare cu noi. Pe parcursul training-ului, pe lângă calitățile pe care un bun trainer trebuie să le posede: înțelegere, cunoștința lucrurilor predate etc, am putut să văd în Carmen un prieten, pe care mă pot baza și care poate să mă ajute în orice situație, chiar dacă nu are legătură cu serviciul. Când am ajuns în perioada de producție, rezultatele se pot observa atât la mine cât și la restul echipei din care fac parte. 

Acum, în momentul în care Carmen a ajuns Team Leader, atât eu cât, și restul colegilor mei din training, suntem foarte bucuroși să facem parte din echipa ei, pentru că știm că o să fim conduși de o persoană capabilă, de încedere și cu spirit de echipă. 

Keep up the good work, boss!”

“O recomand pe Carmen Botezatu pentru Performance Loop pentru că o consider o fire optimistă, jovială și foarte competentă. De când o cunosc pe Carmen, am observat că este o fire caldă și că poate găsi soluții pentru orice situație dificilă. Datorită dorinței de perfecționare și a caracterului plăcut, a reușit să obțină încrederea întregii echipe, dar și a superiorilor ei, făcând față cu brio noilor activități ce necesită o responsabilitate mult mai mare.”

“Suntem mândri și entuziasmați de faptul că ea face parte din echipa noastră și îi mulțumim pentru că a ales să ne coordoneze. De asemenea, Carmen este foarte dedicată și ne dorim să ne rămână alături pentru că astfel putem atinge cele mai înalte culmi din punct de vedere profesional.”

Felicitări câștigătorilor!

Simona Halep și Arnold Schwarzenegger

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!