Câștigătorii Performance Loop ai lunii Iulie 2018

Performance Loop: inovație și perfecționare! 

Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem cinci câștigători în această lună!

La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.

Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.

În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Iulie 2018 sunt:

Valentin Cîrstea

Valentin s-a alăturat echipei noastre în Mai 2017 și a demonstrat, încă din primele zile, că își dorește să devină un membru de bază al “familiei” noastre, obținând rezultate foarte bune și acumulând cât mai multe cunoștințe într-o perioadă scurtă de timp.

Deși procesul care i-a fost asignat implică însușirea unui volum mare de informații, Valentin nu a întâmpinat dificultăți în ceea ce privește atingerea obiectivelor stabilite, dându-și mereu interesul să aducă un plus de valoare business-ului. Mai mult decât atât, Valentin este mereu dispus să le ofere suport celorlalți membri ai echipei și s-a implicat activ în pregătirea colegilor noi care i s-au alăturat pe proces, ajutându-i să înțeleagă importanța activității lor și facilitându-le învățarea procedurilor aferente.

Astfel, Valentin a ajuns o persoană cheie pentru proiectul nostru și îi suntem recunoscători pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovadă. Valentin participă activ la eficientizarea modului în care echipa își desfășoară activitatea și este mereu dispus să accepte task-uri suplimentare, fiind un sprijin constant pentru superiorii săi.

De asemenea, el s-a adaptat cu ușurință la schimbările care au intervenit de-a lungul timpul și s-a ocupat cu succes de toate sarcinile care i s-au atribuit, luând inițiativa atunci când a fost nevoie și identificând întotdeauna soluții la problemele care au intervenit. Astfel, doar pe parcursul trimestrului anterior, Valentin a trimis clienților oferte ce au adus venituri în valoare de 9 milioane de dolari.

Performanța lui Valentin este apreciată atât de noi, cât și de echipa de Sales și de managerii din SUA, alături de care își desfășoară activitatea, primind numeroase aprecieri din partea acestora.

Rodica Dumitrescu

Rodica s-a alăturat familiei CGS România în August 2015, ca agent servicii clienți. Pe proiectul din care face parte, a făcut parte dintr-o echipă importantă, unde s-a confruntat cu diverse probleme pe care le-a soluționat cu ușurință, relaționând cu succes atât cu colegii ei și cu echipa de management, cât și cu clienții, atunci când a fost cazul.

Un an mai târziu, Rodicăi i s-a oferit ocazia de a încerca lucruri noi, provocări noi și atunci a răspuns afirmativ unei noi provocări, tot un proiect de back-office, dar pentru clienții business. Acest proiect i-a oferit o perspectivă diferită, oportunități diferite și provocări noi. Rodica a făcut parte, la început, din echipa care se ocupă de tranzacțiile operaționale pe conturile clienților, schimbare de planuri tarifare, schimbare de echipament, reînnoire de contracte etc. Ajutorul ei a fost de nădejde în eficientizarea proceselor din cadrul acestui proiect și în organizarea taskurilor din cadrul echipei.

Drept urmare, în August 2017, Rodica a primit recunoașterea oficială pentru eforturile depuse în cadrul acestei echipe, din partea clientului, prin intermediul Senior VP-ului, în cadrul unei vizite oficiale.

Începând cu Decembrie 2017, Rodica ocupă poziția de Back Up Team Leader și oferă atât echipei de management, cât și echipei de agenți suportul necesar pentru a rezolva în timp util toate cerințele clientului, dar, în același timp oferă, și sfaturile necesare agenților pentru a deveni mai buni în ceea ce fac.

Ștefan Cristian Rusoiu

Iată ce spune managerul său despre Ștefan:

“Consider că este o moment oportun pentru a recunoște eforturile întreprinse de Ștefan, în diverse direcții ale activității noastre.

Lucrând îndeaproape cu Ștefan, și nu numai, am avut numeroase ocazii în care am putut să îi observ proactivitatea, modul în care reușește să creeze un echilibru între spiritul creativ și cel analitic. Are o capacitate deosebită de a dezvolta un proces decizional și a pune în practică măsurile subsecvente acestuia.

Ștefan este foarte versatil, înțelege și aplică metodele comunicării eficiente, reușește cu succes să fie un liant între departamentele și echipele existente în cadrul companiei.

Fiind un extrovert prin definiție, Ștefan a devenit cu ușurință un nucleu social pozitiv, fapt esențial unei organizații. Își conduce echipa prin exemplul personal, iar entuziasmul său inspiră și motivează.”

Valentin Olteanu

Valentin s-a alăturat echipei noastre Iunie 2017. Încă de la început, a dat dovadă atât de spirit de echipă, cât și de capacitatea de a asimila informații noi într-un timp scurt. Evoluția sa profesională în cadrul proiectului s-a materializat rapid prin capacitatea de a procesa contracte cu un grad de dificultate ridicat, făcând față cu brio oricărei provocări.

Valentin este un adevărat team-player, fiind întotdeauna dedicat echipei și task-urilor comune. În același timp, se face remarcat prin preluarea de sarcini suplimentare, pe care le rezolvă cu succes, indiferent de complexitate. Pe parcursul evoluției sale în echipă, a reușit să proceseze 181 de contracte ce însumează peste 167 de milioane de dolari.

Valentin este un angajat și co-echipier loial, dedicându-se task-urilor primite și dezvoltându-se atât în cadrul echipei din care face parte, cât și în atribuțiile individuale primite. Este atent la detalii și are capacitatea de a prioritiza sarcinile, dând dovadă de determinare și ambiție în atingerea obiectivelor impuse. De altfel, întotdeauna este un ajutor de nădejde, fie în activitatea de zi cu zi, fie în situații limită, în care ajutorul său face ca deadline-urile să fie îndeplinite cu succes. Practic, în timpul fiecărui sfârșit de trimestru fiscal, s-a oferit să preia atribuții și să efectueze ore suplimentare fără să i se impună, lucru ce a contribuit la atingerea targetelor și la satisfacția deplină a clientului.

Își asumă responsabilitați complexe, iar dorința de a se autodepăși se poate vedea în fiecare provocare pe care și-o asumă. Astfel, a fost cross-trained pe mai multe procese, devenind un ajutor de încredere și pentru celelalte echipe. Valentin a demonstrat că se poate ocupa cu succes de mai multe sarcini simultan, din diferite arii de cunoștințe, valorificând bagajul de informații acumulat și, în același timp, fiind devotat ascensiunii sale pe plan profesional.

În cadrul proiectului pe care lucrează, a dat dovadă de perseverență, având întotdeauna o atitudine pozitivă și abordând fiecare cerință cu seriozitate și profesionalism. Are capacitatea de a analiza situațiile-cheie și de a lua decizii echitabile, ce se concretizează prin satisfacerea clienților și prin aportul la succesul întregii echipe.

Gabi Parnica

Gabi și-a demonstrat constant dedicarea și implicarea, eforturile sale dând rezultate de fiecare dată. Apreciem participarea sa activă în respectarea termenelor și realizarea sarcinilor profesionale. Este organizată, flexibilă, dispusă să dezvolte și să finalizeze orice proiect îi este alocat.

Gabi a dat dovadă de aptitudini foarte bune de comunicare, are o dorință continuă pentru învățare și găsirea de noi provocări. A fost și este implicată în activități complexe, care depășesc sfera responsabilităților aferente poziției sale în cadrul companiei. Recent, Gabi s-a implicat în procesul de formare al agenților și a interprins o serie de sesiuni de training pentru dezvoltarea lor profesională.

Felicitări câștigătorilor!

Marie Curie și Nikola Tesla

Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității

Performance Loop: inovație si perfecționare!