Performance Loop: inovație și perfecționare!
Inovația, exigența și preocuparea de a perfecționa lucrurile sunt constante ale activității în cadrul echipelor CGS România care, la rândul lor, sunt într-un continuu proces de dezvoltare. Avem patru câștigători în această lună!
La fel ca înainte, premianții se vor bucura de o stea pe „Walk of Fame” și un plus de recunoaștere publică a performanței lor.
Evaluarea Top Performerilor a fost influențată de inovația adusă și de susținerea din partea manager-ului, de care performerii s-au bucurat din plin.
În funcție de evaluările managerului, Top Performerii lunii Ianuarie 2018 sunt:
Laurian Avrigeanu
Laurian dă dovadă de implicare și inițiativă, propunând soluții pentru a eficientiza modul în care echipa își desfășoară activitatea și fiind dispus să accepte task-uri suplimentare pentru a se asigura că obiectivele stabilite sunt atinse sau chiar depășite.
Deși este de puțin timp în companie, Laurian a reușit încă de la început să își însușească procesul de lucru în detaliu. Astfel, după nici două luni de activitate, Laurian a propus o nouă variantă de lucru. Soluția propusă de Laurian este o automatizare a unui proces manual foarte lung și greoi.
De ce este important tool-ul creat de Laurian? Pentru că există multe situații când clienții au solicitări multiple, iar procesul manual poate dura chiar și câteva zile. Astfel, prin câteva click-uri, agentul poate scuti foarte mult timp de lucru iar posibilitatea de a avea erori este redusă spre 0. În plus, colegii din SUA încercau să automatizeze acest proces de ceva timp, dar fără succes, iar faptul că cineva din România, care este angajat de câteva luni, a reușit să facă asta, este cu adevărat impresionant.
Echipa și managementul din SUA au primit cu entuziasm această nouă procedură, Laurian bucurându-se de numeroase cuvinte de laudă.
Paul Mihai
Paul a devenit membru al echipei noastre în luna iunie 2017. De la început, Paul, a primit un portofoliu care, prin complexitatea sa, l-a determinat să devină un agent foarte bun. A avut o evoluție excelentă, ne-a surprins într-un mod foarte plăcut prin capacitatea de înțelegere a task-urilor atribuite și abilitatea de procesare a contractelor.
Paul este foarte organizat în desfășurarea activității și încă din primul moment în care a ajuns în cadrul acestei echipe a demonstrat că poate să se autodepășească luând fiecare situație complexă cu care s-a confruntat în producție ca pe o provocare.
Paul este angajatul pe care orice manager își dorește să îl aibă în subordine, își prioritizează task-urile cu ușurință, este organizat, întotdeauna respectă deadline-urile, se implică și dă dovadă de determinare în orice activitate depusă. Pentru atingerea obiectivelor stabilite de managementul din SUA, la final de an fiscal, Paul a efectuat timp suplimentar fără să i se fi cerut. Putem spune că nu orice angajat este dispus să facă acest lucru și efortul depus a fost foarte apreciat atât de managementul CGS, cât și de client. În orice moment este disponibil să își ajute colegii și nu doar o dată și-a dovedit dedicarea și perseverența.
Lucrând pe un proiect financiar, presiunea este foarte mare datorită sumelor mari cu care suntem nevoiți să operăm și rapiditatea cu care trebuie să predăm contractele către clienți, iar la fiecare final de trimestru fiscal acest lucru se accentuează, fiecare agent fiind nevoit să lucreze la mai multe contracte în același timp. Paul ne-a demonstrat că poate prelucra un contract foarte mare în câteva ore, fără nicio problema, în timp ce mai avea în lucru alte trei contracte. Întrucât pentru atingerea target-urilor “every penny counts”, Paul a dovedit că este un membru de bază al echipei și că poate face față oricărei situații astfel încât să putem atinge obiectivele stabilite de client.
Mihail Bobe
Mihail, aka Bobe, cum i se spune, face parte din echipa noastră din octombrie 2016, când a acceptat provocarea și a lucrat cot la cot cu ceilalți coechipieri în lupta pentru prevenirea fraudei pe conturile și comenzile clienților.
Deși, la prima vedere, pare un job simplu, să fii eficient în prevenirea fraudei presupune un simț dezvoltat pentru că trebuie să-ți dai seama când persoana de la capătul liniei nu este cine susține că este, deși toate detaliile prezentate de aceasta ar indica contrariul. Pe lângă asta, este nevoie de multă răbdare și mult calm ca să ai succes într-un astfel de proiect.
Proiectul a fost desființat în primăvara anului 2017 din motive ce au ținut de automatizarea proceselor, însă Bobe nu s-a lăsat afectat de acest eveniment și a acceptat provocarea unui nou proiect – o lume nouă, fără fraudă, fără vești neplăcute, doar cu clienți business și cu mult mai multe situații limită și dificile.
Spiritul de competiție îl ține mereu pe Bobe în fruntea clasamentului lună de lună, fiind un om de bază când vine vorba de volum, profesionalism și deadlines, iar în situații limită, firea sa ludică îi inspiră pe ceilalți colegi să ia cele mai bune decizii în momentele esențiale.
Mădălina Ioana Jalba
Mădălina a început colaborarea cu CGS România acum mult timp în urmă, în octombrie 2012, când s-a alăturat echipei din Brașov. Mădălina și-a pus amprenta în toți acești ani asupra acestui proiect.
Lumea este într-o continuă schimbare, iar clientul nostru nu a făcut excepție de la acesta “regulă”. Mădălina este una dintre persoanele care a participat activ și a ajutat la dezvoltarea proiectului indiferent de poziția din care a făcut-o.
A început ca reprezentant relații clienți, urmând ca din 2013 să se alăture echipei de suport, în calitate de backup. Ea s-a făcut cel mai mult remarcată din această poziție, dezvoltându-se concomitent cu proiectul. Aș caracteriza-o pe Mădălină ca fiind o persoană responsabilă în primul rând, neavând probleme în a-și îndeplini atribuțiile și obiectivele: oferea suport colegilor, consilia și rezolva solicitările clienților, a menținut la zi cunoștințele legate de orice produs sau serviciu nou și de orice procedură sau instrucțiune de lucru. De asemenea, a ținut legătura constant cu partenerul în ceea ce privește procedurile și neclaritățile care puteau să apară pe parcurs.
Drumul pe care Mădălina se afla nu putea să o ducă decât într-o singură direcție: Team Leader. Este pasul următor pe care l-a făcut în mod firesc și normal datorită istoricului ei. Din aprilie 2017, Mădălina s-a alăturat echipei din Târgu Jiu și ocupă postul de Team Leader pe același proiect și coordonează cu succes o echipă de 30 de oameni.
Rezultatele Mădălinei nu s-au lăsat așteptate nici în această poziție, indiferent că discutăm despre rezultatele cantitative sau calitative și speram că drumul pe care se află și pe care și l-a croit să fie cât mai lung.
Felicitări câștigătorilor și mult succes în continuare!
Rowan Atkinson și Jeff Bezos
Dorința lor de a perfecționa lucrurile a contribuit la evoluția umanității
Performance Loop: inovație si perfecționare!